FÖRSTA SEMESTERVECKAN!!!

Tiden bara SPRINGER iväg för mig... redan tisdagskväll!

I fredags kom Nathalie förbi och delade några glas vin och djupa diskutioner med mig :)
Hehe...det var riktigt trevligt!

Mådde bajs på lördagen, men fick illa tvunget dra mig hem till mammi för att hjälpa henne (så gott jag kunde i mitt tillstånd) med bakbestyren! :)
Men gott blev det.. och blev en hel del gjort också.. På kvällen kollade vi på "Boy A", riktigt bra faktiskt och "the wrestler"(om det nu stavas så), somnade nästan innan den hann börja.hehe
Sen söndagen var det upp tidigt igen för att fortsätta bakandet.. Jag var till betydligt mer hjälp då! :D

Måndagen var full rulle direkt.. Fick ÄNTLIGEN tag på fucking Hemgården (som vi by the way har sökt i 3veckor men dom hörde aldrig av sig tillbaka) så vi kunde komma och kolla en extra gång så det fanns bestick och glas m.m...
Det var på tiden!
Sen fortsatte vi till mammas jobb så vi kunde skriva ut matbeskrivningslappar (haha..göör långt ord) och placeringslappar..
(Nu kan större delen av gästerna ta det lungt för ni får sitta NÄSTAN var ni vill... det är bara för brudföljet som lapparna gäller..så att ingen annan sätter sig där :D )
Sen begav vi oss till håraffären och jag fick äntligen köpt mitt hår! Väldigt bra kvallité på faktiskt.
Hann hem sen för att käka, innan det var dax att åka igen. För att köpa hårfärg.. var ju inte riktigt rätt färg på håret som jag köpt..
Sen hem och försöka färga tussen...det var JÄVLIGT krångligt eftersom det var en 2m lång remsa med massa hår.. haha..gud så jag kämpade.
Men men, det blev gjort och det blev bra!
På kvällen kollade vi på "pojken i randig pjamas", riktigt bra..men blandade känslor när den var slut och "Gomorra", vettifan varför den filmen blev gjord...var inte speciellt bra, hände inte så mkt...

Idag då så hade håret torkat när jag vaknade, så jag började fixa med det och sy ihop och sy på spännen..shit vilket jobb... tog typ 3timmar eller nåt!
Sen gick vi över till mamma och påbörjade nästa projekt... men den torkade ju aldrig så den får vi återkomma till imorgon.  När Magnus slutat jobbet så fick han skjutsa oss till knalleland så jag kunde skaffa foundation-prover (billigt när man inte behöver mängder :) ) Sen var det hem till Erika för att låna hennes resväska.
Och nu är jag hemma... :)

Imorgon väntar: Göra klart projektet vi påbörjade idag, gå igenom vad Erika och Maddes kompisar har för uppgifter på bröllopsfesten, hämta ut förlovningsringarna som varit inne på putsning, göra andra projekt, städa lägenheten m.m.

Torsdag: Öva smink och hår, kolla kyrkan och vart alla ska ta vägen, handla maten, hämta nyckeln till lokalen, börja förbereda där, förbereda ännu mer mat, köra hem mina saker till Erika m.m.

Fredag: Fortsätta fixa i lokalen, laga resten av maten (TACK MAMMA FÖR ALL DIN HJÄLP.. HADE INTE BLIVIT NÅGOT BRÖLLOP UTAN DIG!!!), jag ska fixa iordning här hemma för bröllopsnatten, sen bege mig hem till erika för att FÖRSÖKA lugna ner mig inför morgondagen.

Lördag: The Big Day!!!!!!

Söndag: Förmodligen göra resten av alla ärenden inför resan.

Måndag: Flyger till Tunisien :D
Resten av veckan.......KOPPLA AV!!!!!!!!!!!!!!!!


Så nu hoppas jag ni har förståelse för att jag suger på uppdateringar... för jag har helt enkelt inte tid.

Men återkommer efter utlandsemestern och kanske delar med mig av några bilder :)

Ha det underbart sålänge!!!

Puss och kram
Camilla

Ni kan roa er till den här bilden sålänge...hahahaha...



Fy satan så roligt...


Tjolahopp!

Ville bara kika in och säga att jag lever!
Är bara SjUUUUUUUKT mkt just nu.. Får nog återkomma när jag känner att jag hinner.. :D
Ha det toppen i värmen sålänge!!

Puss och kram!
Camilla


RSS 2.0