Söndag 29/11. (Första Advent)

Då har slutspurten för det här året börjat.

Bara fyra veckor kvar till jul.. Helt sinnes!!
Tiden går så jäkla fort. Fast å andra sidan så ser jag bara det som possitivt för vill ju ha lillskrutten här nu!

Igår hann jag inte ens se en film innan jag hade slocknat.. Hehe.. Så ska försöka kolla på den nu på dagen så vi kan kolla på nästa film ikväll. :) Hade tänkt dammsuga, damma och torkat golv nu på dagen.. Men jag var så snabb så det har jag redan gjort.. Skönt!

Har även bjudit hem Mamma, Erika och Madde på Adventsmiddag kl 3.. Magnus jobbar hela långa dagen, så hade varit tråkigt att käka mat själv.. Då är det bättre att bjuda över! :)
Så idag ska jag bjuda dom på Hemmagjort potatismos, Biffar och löksås... Mmm..
Mamma ska stå för adventsfikat som vi ska ha efteråt.

Imorse så låg vi och kände på magen ifall bebisen kanske ville röra på sig.. efter ett tag ( och lite knuffande och puttande på magen) så började den röra runt sig därinne.. Snurrade runt riktigt, och pressade sig åt olika håll så det riktigt spännde i magen. Tillochmed Bella fick sig ett gäng sparkar i rumpan när hon prompt skulle ligga på min mage.. Hehe.. fast hon fattade ingenting..

Oj, nu har h*n vaknat igen.. Sparkar som attan! :)

Nää, nu ska jag skala potatisen och sen sätta mig och kolla på film och njuta av att det redan är första advent!

Trevlig fösta advent till er med!! (om det nu är så man säger ;) )

Puss och kram!
Camilla





Fortf Lördag..

Men kära någon..jag har ju helt missat att lägga upp veckans gravidinfo!! :)

Påbörjade vecka 26 igår.

Bebisen:

Bebisen väger nu nästan 850 gram och är ungefär 35 cm lång från hjässa till häl. Den gör andningsrörelser, men har fortfarande ingen luft i lungorna. Undersökningar har visat, att ett 26-veckors foster reagerar på beröring. Om du lyser med en ficklampa på magen kommer bebisen att vända på huvudet, vilket har tolkats som att synnerven har börjat fungera.

Du kan roa er båda genom att kittla bebisens fot när den sparkar dig, eller genom att ligga på rygg och rulla från sida till sida och se vilka reaktioner du får. Vid den här tiden öppnar sig bebisens ögonlock och det lilla hjärtat slår nu såpass kraftigt att man kanske kan höra det enbart med hjälp av ett stetoskop.

Från vecka 24 kan bebisen höra ljud, inne i livmodern kan ljudnivån bli så hög som 80 decibell. Det är lika mycket som på en livligt trafikerad gata.

Du:

6 cm ovanför naveln kan du känna livmodern som är mellan 24 och 27 cm från blygdbenet till toppen. Viktökningen är omkring 7 och 10 kg. Din kropp blir större för att ge plats åt din bebis i takt med att den växer. Ibland kan detta ge upphov till smärtor. Det är viktigt att stå och gå på rätt sätt för att skydda din rygg eftersom din tyngdpunkt förflyttas. Du kan bli trött i ryggen, känna av trötthet, kramp i benen, tryck mot bäckenet och du kan bli varm och svettig.



Lördag 28/11.

Åh herre min gud vad jag är trött i kroppen!

Känns att man inte riktigt orkar med samma som innan.

Har ränt runt och handlat en adventstjärna till vardagsrummet, en ny gran (fanns bara en kvar så jag vågade inte vänta) och lite pynt till adventstakarna.

Har också tjänat in sjukt många vuxenpoäng idag då jag:
* Efter att betalat räkningarna la undan nästan 2000kr på ett sparkonto.(ist för att spendera upp)
* Började skriva julkort.
* Satte mig med Magnus och skrev en matlista för 2veckor framåt, för att sen göra en inhandlingslista för att ha allt hemma.
* Åkte med mamma och Madde och storhandlade. (+att jag köpte storpack för att kunna frysa in!!)
* Köpte en stock snus till Magnus för att spara pengar.
* Julpyntat hemma.

Så jag är riktigt stolt över mig själv.. Jag börjar tänka som en vuxen!
Har upptäckt att jag fram tills nu faktiskt inte riktigt gjort det innan, men med tanke på vad som väntar oss längre fram så är det väl kanske på tiden! :)
Och nu menar jag inte att jag har tänkt att bli någon torrboll-vuxen.. Utan bara lite mer steget före tänkande.. Det kan ju bara vara possitivt, eller?!

Lill-korven har varit helt galen idag.. Tryckt åt alla möjliga håll och sparkats när jag stått upp och sprungit runt(har jag aldrig känt förut, utan bara när jag suttit ner)
Är mysigt att känna den så mkt!

Så nu ska jag ta med mig och bebisen in på toaletten och krypa ner i ett varmt bad, så värken i kroppen släpper och även svullnaden i fötterna. 
Blir även trött i huvudet av att tänka vuxet.. Så jag får nog ta det i små omgångar ;)
Sen blir det tacos (som Magnus ska fixa iordning). Har även hyrt dom 3 sista Johan Falk filmerna och köpt en stor påse videomixgodis.
Så det är så min kommande lördagskväll kommer att se ut, och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt heller :)

Ha en underbar lördagskväll!!

Puss och kram!
Camilla




Onsdag 25/11

LÖNINGSDAG! Åh denna efterlängtade löningsdag! :D

Var tvungen att ta mig en tur i knalleland efter jobbet idag. Köpte lite nytt smink och faktiskt även en klänning till julfesten nästa vecka. (den jag beställde från H&M var alldeles för liten över bysten, tyvärr)
Den var jättefin och satt lite tajtare över mage och så, vill man ju att det ska göra nu. För då ser man ju att det faktiskt är en gravidmage och inte en fettomage :)

Ska ta ett kort på den sen någon gång så ni får se.. Hehe.. samma sak som magen! Men va fan, jag och Magnus går typ om varandra hela tiden.. när jag är hemma så jobbar han och tvärtom. Lättare om man kan få hjälp med korten.
Men men, DET KOMMER BILDER SNART!! JAG LOVAR! :D

I lördags så var vi ju på IKEA.. Men hittade ju för sjutton ingenting speciellt. Så jag kom nog ut därifrån med 150kr på kvittot. :) går ju knappt komma ut med 0kr.
Sen blev det Lasagne och film på kvällen med Mamma och Madde.

På söndagen gick jag upp och började städa lite här hemma. Mamma ringde för att höra om jag behövde hjälp med att tvätta fönstrena och hänga upp dom nya gardinerna, och det tackade jag inte nej till. Hon ville inte att jag skulle klättra runt med magen och så..
Så efter ca 3-4timmar var lägenheten skinande ren och superfina gardinerna var uppe i vardagsrummet och köket.
Lite senare var vi med Pappa och fikade och snackade lite skit.
På kvällen var det så skönt att lägga sig i soffan och bara njuta av att man hade varit redig och att allt doftade blomma :)

Måndagen rullade väl bara på..
Sen på tisdagsmorgonen så var vi till MVC för att mäta magen m.m.
Allt såg jättebra ut..Magmåttet var på 24cm, vilket visst var normal. Bebisens hjärtslag låg på ca 140, vilket också var bra. (+att den sparkade till mikrofonen 2ggr när vi skulle lyssna på hjärtat)
Jag hade gått upp 1.5kg, och det var också helt OK. (var ju ändå en månad sedan sist jag vägde mig så..)
Sen skulle vi kolla vilken blodgrupp jag var osv. Det gick sådär.. Jag mitt jävla pucko kunde ju inte låta bli att trycka i mig lite godis innan vi åkte till MVC, så mitt sockervärde var ju åt helvete!!
Och inte kunde jag med att erkänna att jag ätit godis. Så jag fick ju lov att sitta där och bli uppläxad i vad man ska äta och inte äta..Att man inte ska skala frukten, inte dricka juice, inte dricka dricka, inte äta fruktyoghurt, inte vitt bröd m.m. m.m.
Och nu måste jag dit igen för att göra ett satans sockertest för att se så jag inte ligger i riskzon för graviditetsdiabetes...
ÅT HELVETE MED ER ERA JÄVLA SMÅ GODISBITAR SOM JAG VAR TVUNGEN ATT STOPPA I MIG!!!! Brukar ju för fan inte ens äta godis varje dag och absolut inte på morgonen.. Varför just den dagen!? Varför tänkte jag inte?
Hrmmf...jaja..nu är det ju gjort.

Oj, nu börjar Grey´s.. måste kolla.
Hörs!

Puss och kram!
Camilla

Längtar efter lill-korven!


Inspirations blogg!

Tänkte jag skulle rekomendera en av dom mysigaste och mest inspirerande bloggar jag läst på länge.

(Iaf om man gillar heminredning och sånt.)

Här är adressen:

http://nordingarden.blogspot.com/

Verkligen värd att kika in på. Jag älskar ju den här lite lantliga inredningen och det är precis det hon håller på med! :)
Så hoppas ni tycker hennes blogg är lika rolig som jag tycker!

Puss och kram!


Fredag 20/11.

Sitter redan på jobbet med min "köpp kaffe" och surplar för fullt.

Idag är det fredag, idag är det fredag!! Tjoho. :)

Tänkte bara att jag skulle passa på att lägga in veckans gravidinfo.

Påbörjar v.25 idag.

Bebisen:

Bebisen väger nu över 600 gram och är välproportionerad, men med tunn och ömtålig hud och ringa mängd underhudsfett. Hjärnan växer snabbt och bebisen börjar fylla utrymmet i livmodern. Den är ungefär 30 centimeter lång från hjässa till häl. 

Om bebisen av någon anledning skulle behöva förlösas nu så skulle det ändå ha en god chans att överleva utanför livmodern, tack vare en enorm utveckling inom neonatalvården. Respiratorer, monitorer och mediciner kan hjälpa en ännu omogna kroppen att klara sig utanför livmoderns trygga värld. Bebisen skulle behöva stanna några månader på sjukhuset eftersom den ännu är mycket mottaglig för infektioner och andra komplikationer.

Man kan nu höra bebisens hjärta med en dopplermonitor eller ett steoskop, och din partner kan kanske till och med höra det genom att lägga örat på rätt ställe mot magen.

Bebisen kan nu göra mer saker med sina händer, som till exempel knyta dem till nävar och ta tag i och hålla sina fötter. Det är också nu som den börjar föredra höger eller vänster hand.

Bebisen sover och är vaken efter en viss rytm under dygnet, något som du också förmodligen märker av.

DU:

Din livmoder har vuxit ordenligt senaste veckan och är nu ungefär stor som en fotboll. Översta delen av livmodern befinner sig nu ungefär mitt emellan naveln och bröstbenets nedersta del. Din kropp har skapat fostervattnet som innehåller: glukos, fettsyror, salt, fruktos, protein, citronsyra, mjölksyra och aminosyror.

Vissa kvinnor upplever flest fosterrörelser när de vilar.


Sen ikväll så ska jag, Tina och Marlén vara hemma hos Tina och käka tacos och kolla på idol. Ska bli super mys!

Ha en underbar sista arbetsdag för den här veckan!

Puss och kram!
Camilla

 


fortf Torsdagskväll..

JAG ÄR UTTRÅKAD OCH RASTLÖS!!

Magnus har nu gått..för han skulle jobba natt..

Själv sitter jag i soffan och känner mig pigg som en mört i ögonen och huvudet, men tyvärr inte i kroppen.

Sitter och lyssnar på "Rocking around the christmas tree"..och bara väntar på att hon ska utbrista "I´m so Horny" (hon säger egentligen "I´m so CORNY", men det låter inte som det), men det kommer aldrig. Då har jag lyckats hitta versionen där hon inte blir helt tossig och säger så! Fan också, är ju det som är roligt i låten..

Något som är ytterligare lite mer irriterande är att jag är JÄTTE sugen på smågodis.. Har sökt som en besatt i kylskåp och skafferi. Och det enda jag kan hitta hemma är 2st clementiner.. Fast å andra sidan är väl det kanske lika bra. Hehe..

Har en påse torkade katrinplommon i skafferiet också.. Kanske skulle ta och trycka i mig hela påsen så jag få tillbringa hela natten på toa..!? Då blir jag ju garanterat trött tillslut iaf..hahaha..

Är nog tröttare i huvudet än vad jag trodde.. Sitter själv och tycker att jag är SUPER lustig med mina torra skämt.
Herregud..ska bespara er från fler dötorra skämt.

PUSS HEJ!



 Tjusig jag är va!? :D





God natt era godingar!


Torsdag 19/11

Redan tordag kväll. Och imorgon är det efterlängtade Fredag! Lovely!

Sitter i soffan med "Vänner" på i bakgrunden och kollar på datan.. Magen är full av mat. Idag fick det bli Potatis, köttbullar, gräddsås och lingonsylt...Mmmmm.. SJUKT gott!
Så för tillfället är jag ganska nöjd :)

Har suttit och klickat hem lite saker idag.
Bl.a. Lite saker till Magnus (får hoppas han gillar det), första sakerna till bebisen, och lite ansiktskrämer och så till mig :)

Det här 8-delar settet fick det bli till att börja med till Lill-korven. Bra att färgerna är neutrala för då är det ju lätt att köpa till färg sen:

Och den här hudvårds-serien tänkte jag att jag skulle börja prova.. Verkar väldigt bra. :) Vill börja ta hand om min hud.. Har tyvärr börjat se att den börjar bli liiiiite slappare vid ögonen..Så nu blir det hårdhandskarna som åker på. + Att jag beställde en "Bella Belly butter" som ska hjälpa så man inte får så mkt bristningar på magen.
Allt kan man blandannat köpa på eleven.se (som by the way har sjuukt mkt roliga saker!)


Och vad jag beställde till Magnus vill jag inte visa än, då han själv inte vet något.. :)
Kul med överaskningar.

Nu har jag även kommit fram till att jag vill gå hem för Mamma-ledigt redan den 1 februari. (5veckor inna beräknad)
Så igår sa jag till på jobbet så dom hinner skaffa en ersättare.
Så nu jobbar man bara i ca 2månad till.. Kommer gå sjukt fort!!
+ Att jag ska vara ledig i nästan 1½vecka vid jul.. Härligt. :)

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.

Puss och kram!!!
Camilla


Onsdag 18/11.

Då satt man på jobbet igen.
Helt slut.. Fattar inte var för jag dom senaste nätterna vaknat vid halv 2- 2, superpigg? Ligger och vrider och vänder mig, går tillslut på toa, tillbaka till att vrida och vända mig, för att tillslut somna och vara TOTALT DÖD när klockan sen ringer vid 5.
Irriterande som satan.

Igår efter jobbet så träffade jag Tina och Marlén ( och såklart Fanny och Felicia ). Käka först en sväng på Mcdonalds, sen gick vi hem till Tina och snacka skit. :)
Super mysigt. Och första gången jag träffade Felicia ordentligt. Hon är såååå liten och underbart söt! Känns helt konstigt att jag just nu har en mini variant i magen, och snart själv kommer sitta med min alldeles egna (Magnus också, självklart) lilla bebis-kryp! :D
Fan vad coolt!
Sen gick vi (Jag, Marlén och Felicia) hem till mig, så att Magnus också skulle få se henne.
Han var så duktig så med att byta blöja och rapa henne :) Visste jag inte att han satt inne på sånna kunskaper ;)
Även Mamma och Madde kom förbi för att nosa lite på sötast.

Våran egna lilla skruttekorv har varit helt vild denna veckan.. Vi misstänker starkt att han/hon leker ROCKY där inne, och kommer komma ut sjukt vältränad efter ett 9månaders intensivpass :)
Nää.. Men det är jätte kul att känna den så tydligt! Bara typiskt att den blir helt blickstilla varje gång mamma, madde eller erika ska försöka känna den. Vill ju att alla ska ta del av alla rörelser som jag känner dagarna i ända. Som när den sparkar hysteriskt med sin lilla lilla fot på sidan av ljumsken, och det kittlas något otroligt! Vill typ skrika "Iiiiiih" rakt ut för det kittlas så.. Helt sjuk känsla.

Har också från och med nu FÖRBJUDIT Magnus att sjunga för Lill-korven.. Hehe.. Han låg och gjorde detta i söndags och vi upptäckte då att det inte är något vidare "barn-vänliga" låtar Magnus kan..
Nationalteatern, Cornelis Vreeswijk m.m... Bl.a. Om lik som skriker i Nybroviken med cement runt benen, om någon tragisk alkisgubbe till att man är kåt en fredag kväll... hahaha.. Så tills Magnus har lärt sig några lite mer passande låtar så får han helt enkelt inte sjunga "in i magen" ;D

Nää, nu ska jag sluta babbla på och avsluta inlägget ist.

Puss och kram!
Camilla

Nää.. Det passar faktiskt inte riktigt till en bebis!?
  

Redan Lördag.

Herregud.. Den här veckan försvann fort som satan!

Var ju då på synundersökningen i Tisdags.. Är visst närsynt. Hehe.. fattades väl bara.

Men det värsta var att synundersökningstanten fick det att kännas som att jag försökte utnyttja systemet med att få ett par gratis glasögon genom jobbet!! Men allvarligt!?

Fick iaf inga, eftersom hon inte ansåg att mitt synfel kunde hjälpas med ett par terminalglasögon. That´s fine with me.. Ville ju för satan bara veta om jag hade något fel eller om jag inbillande mig!?

Men kom inte och anklaga mig för att "utnyttja systemet", när glasögonen som man har att välja på inte är så speciellt snygga.. Varför i allsindar skulle jag vilja ha ett par sånna glasögon bara för att?? Haha..guud så irriterande..

Jaja, nu har vi lämnat det bakom oss :)

I onsdags var jag tvungen att stanna hemma från jobbet, hade inte sovit en blund på hela natten pga värk i kroppen och kramp i benen.. :(
Så hela onsdagen gick ju typ åt till att sova ikapp någorlunda.. Sen på kvällen kom syrrorna upp en sväng.

Torsdags hände nog inte så mkt.

Fredag var det kallabalik på jobbet. Någon grävmaskin hade slitit av en "sladd" för Telenor, så hela våran växel la av vid kl 10.. Så vi satt och fördrev tiden med att uppdatera våra kundsidor m.m.
Efter ca 4timmar fick vi reda på att det inte skulle vara återställt på ytterligare 10tim. Så vi fick gå hem för dagen.
Så då åkte jag, Magnus, Erika och Bella till Ica Maxi och handlade lite fredags-mys-mat..
Sen hem till oss och kollade på "the holiday".. Senare blev det tacos och idol..  Sen var jag helt avdäckad, kommer inte ens ihåg att Erika gick hem..hehe.. trevligt sällskap man är!? :)

Och idag då.. Jag och Magnus funderar på att dra ner till stan och kolla lite på bebissaker. Har läst att man ska passa på att göra sånt nu medans man fortfarande känner sig pigg och har ork till att göra det.
Sen blir det väl att vi sätter oss och lunchar någonstans.. :) Myspys.
Så jag borde nog börja göra mig iordning om vi ska komma iväg någon gång..

Men först måste jag ju lägga in veckans gravid info. Påbörjade v.24 igår. (är alltså idag v.23+1)

BEBISEN:

Nu är du 23 veckor gången (eller gravid i 24:e veckan, om du föredrar att räkna så). Ser du fram mot förlossningen? Om du har så mycket energi att du hoppar omkring av glädje, kan din bebis ta del av det eftersom både hörsel och balanssinne är välutvecklade nu. Dessutom kan den blinka.

Bebisen väger nu strax över ett halvt kilo och är nästan 30 cm lång från hjässa till häl. Hörseln är välutvecklad och den kan höra din röst (som under vatten), dina hjärtslag och de mullrande, gurglande och kurrande ljud din mage och tarm gör. Höga ljud som bebisen ofta hör inne i livmodern, t ex hundskall eller dammsugaren, kommer förmodligen inte att låta otäcka efter födseln.

Din bebis hörsel fortsätter att utvecklas och lungorna håller på att förbereda sig inför livet utanför. Den sväljer fostervatten, men kommer förmodligen inte att bajsa förrän den är född.

Om bebisen föddes nu så skulle den ha en liten chans att klara sig (ca 16%), förutsatt att den får rätt vård. I detta stadium spelar varje dag i livmodern roll. Om bebisen föds nästa vecka, vid 24 veckor, skulle överlevnadschansen öka till 44%.


DU:

Du kanske börjar känna dig klumpig och ovig nu när din tyngdpunkt förflyttat sig. Tandköttet blöder eventuellt när du borstar tänderna och du kanske har fått knoppnavel? Sådant kommer att gå tillbaks till hur det var förut efter förlossningen.




Puss och kram på er och ha en underbar Lördag!

Camilla


Måndag.

Jobbar sent den här veckan.. Men pga av en massa byten så är det tillslut faktiskt bara 3dagar som jag jobbar sent. Det är rätt skönt.

Kom hem för en liten stund sedan.. Fan vad mkt längre tid det tar att gå hem (och till jobbet) nu för tiden. Och speciellt idag. Den jäkla ungen i magen ville pressa sig neråt och det gjorde så satans ont.. Så fick ju vika mig åt sidorna emellan varven, måste ju sett mkt roligt ut.

Imorgon efter jobbet ska jag gå och göra en synundersökning. Tror jag behöver terminalglasögon.. Fy fan.. Och jag som VERKLIGEN INTE passar i glasögon..hahaha. Jaja, det ska väl finnas ett par för alla?? Det får vi ju hoppas iaf. :)

Ikväll blir det mkt lugnt då jag har en jävla värk i kroppen (ben, rygg, axlar).
Men nu ska jag iaf käka spagetti och köttfärssås..yummie! Är sjukt hungrig!

Puss och kram!
Camilla


Söndag.

Tjing tjong!

Då sitter man framför tv:n igen.. Playa del Sol väntar.. :)

Igår åkte jag och Magnus och handlade massa god mat och hyrde film.
Vi körde på:
* Änglar och demoner
* The proposal
* Drag me to hell
Dom två första filmerna var jättebra!! MEN....... Drag me to hell...... Fy Faaaaan vilken kass film!!
Ändå hade den fått jätte bra betyg från flera, men jag fattar inte vad fan dom har bedömt isf!!
SE DEN INTE!!!!!
Så den stängde vi av efter 20min och gick och la oss ist.


Imorse när vi vaknade så låg Magnus och lyssnade på magen, och fick en rejäl spark i huvudet av bebisen.. Den ville väl påminna oss om att den är på g. Och den fortsatte vara väldigt livlig en bra stund, kände den hur tydligt som helst när man hade handen på magen :)

Sen idag på dagen har vi umgåtts med pappa, var och åt på Oliven. Var väldigt mysigt och VÄLDIGT gott. Jag tog plankstek..fy i helvete vad gott det var!
Sen åkte vi till pappas garage för att byta bil till impalan.. Jävligt snygg!
Men baksätet var inte gjord för någon som är gravid..hahaha..så ordet "smidig" var ju inget som kom upp när jag skulle ta mig in och ut.. Hjälp, kylskåp på rymmen säger jag bara! :D

Sen lite senare på eftermiddagen/kvällen så hade jag, Erika och Madde tråkigt.. Så vi bestämde oss för att tjuvringa till Magnus +några till. Gud så kul det var..har man ju inte gjort sen man var liten! :D

Men nu ska jag nosa i Magnus nacke.. han har precis duschat och doftar väldigt gott!
Så ha en fortsatt mysig söndagskväll!

Puss och kram!
Camilla


Lördag.

Igår kväll så var vi (jag, erika, madde, mamma och bella)  hemma hos mamma och myste.

Gjorde hemmagjord pizza och kollade på idol! :)

Sen sov både jag och erika över (madde bor ju där så :) ), inte så ofta alla sover ihop så det var supermys!

Sen imorse så kollade vi på EMA på MTV, innan jag gick hem till mig och dom gick och solade och sen ut på promenad..

(Hade också gärna solat.. känner mig lite som ett spöke från Ghostbusters. Men fan, vågar inte pga pigmentfläckar.. Inte så tjusigt att få över hela kroppen kanske, och med min tur så skulle jag garanterat få det.)

Så det fick bli att jag gick hem och duschade ist.
Och nu är Magnus hemma också, han har jobbat ett kväll/sovande natt/dag pass.. Skönt att ha honom hemma igen.
Har inte riktigt kommit på vad vi ska hitta på idag, åka och handla måste vi göra iaf. Inte så ofta vi gör det ihop, så bara en sån sak är jättemysig att göra. :)
Jahapps, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.
Så ha en fortsatt underbar helg!

Puss och kram!
Camilla 


Kom på..

Glömde ju säga att jag beställt hem en klänning från H&M:


Förhoppningsvis kommer jag kunna ha denna med tanke på skärningen och att tyget ska vara väldigt mjukt.
Ska ju på julfest på Grand den 4dec, måste ju ha nåt roligt att ha på mig!
Så nu håller jag tummarna att jag ska komma i den här tjusiga klänningen när den kommer om ca 2veckor.
:D


Fredag.

Då var det äntligen slutspurten på arbetsveckan. Härligt!

Hinner inte riktigt skriva ett inlägg nu, men klistrar snabbt in veckans gravidinfo.
Idag påbörjar jag v. 23 :)


BEBIS:
Nu väger bebisen nästan ett halvt kilo, cirka 430 gram, är drygt 28-29 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu. Innan detta sker, ser huden lite skrynklig ut, men bebisen lägger på sig lite varje dag nu. Läppar och ögon är formade, men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment. Bukspottkörteln utvecklas stadigt.

Redan nu finns tandanlag i käkarna och det dröjer inte så länge innan bebisen är född och så småningom får sina första tänder.


DU:

Hittills har du förmodligen ökat i vikt med mellan 5,5 och 7 kg, men från och med nu kommer du att öka snabbare i vikt – räkna med strax under ett kvarts kilo per vecka. Det är vanligt och helt normalt att få sug efter specifik mat och ökade (men inte blodblandade) flytningar.


(Hmm..oj så roligt för mig då.. Fetare blir man och en massa flytnignar ska man få nu med!!)




PUSS, HEJ!

Camilla


Torsdag.

Hejsvej!
Då var det torsdagskväll..  Den här veckan har faktiskt inte gått fort, seg som satan har den varit!
Men men.. imorgon är det fredag!!!! WOHO!! :)

Idag kände Magnus lill-korven för första gången! Mys..
Den har fått total spel nu, den sparkas dygnet runt! (inte konstant såklart..)
Folk säger att den är som mest livlig antingen på dagen eller natten.. men icke sa nicke..våran är livlig dygnet runt.
Förhoppningsvis tröttar den ut sig nu, så är den JÄTTE lugn och BARA mysig sen när den kommer ut :D
Hehehe.. Tycker jag låter som en ypperlig plan! Det kör vi på..

Var och fikade med Tina och lilla Fanny-korven idag. Så söta!
Kikade även runt i knalleland, my god så mkt söta bebiskläder det finns.
Vill ju börja handla nu redan.. Men surt att ha köpt sjukt mkt kläder i en viss storlek, så visar det sig att man klämmer ut en sumo-unge med storlek 90 direkt! Hahaha..
Det hade varit lite oväntat. Hehehe..


Sitter och lyssnar på Beyoncé på Spotify. Hon är fanimig grym..
Här är låtarna som jag lyssnar om och om och om och om och om och om och om på :)

*Radio
*Broken-hearted girl
*Ave maria
*Sweet dreams
*Smash into you

Lyssna på dom om ni inte gjort det innan!! Dom är såååååå bra.

Jahapp.. nää, ska väl ta och ge mig nu. Vet inte vad jag ska skriva mer..
Hörs imorgon!

Puss och kram!
Camilla


Kan ju få drömma att jag är hon för en liten stund iaf :)


Onsdag.

Det här är inte min dag.

Är fruktansvärt trött och grinig.

Har kliat som fan i näsan hela morgonen också, så det är väl någon eller några som gladeligen snackar en massa skit om mig. Men det spelar ingen roll, för förmodligen kommer jag snacka skit om den/dom nästa gång. Brukar ju inte direkt vara sånna man tycker om som snackar bajs.Jaja.. Nog med sura uppkastningar från mig..
Hej!

Camilla




Tisdag.

Ännu en ny vecka som bara rullar på.

Helgen blev lugn och mysig, precis som jag vill ha det nu för tiden..

På dagtid är jag som gamla vanliga Camilla, men så fort klockan närmar sig 20.00 är jag knappt kontaktbar utan går omkring som i någon graviddvala.. Sjuuuuuukt trött!
Måste nog få tummen ur röven och gå och köpa dom där jäkla järntabletterna.

Och nu känner jag av lill-korven betydligt mer. Tror den kör lite vattengymnastik emellan varven..för satan vad det far runt därinne ibland :)

Jag vill att våran lilla ängel-korv ska vara här nu.. vill veta hur den ser ut och hur den är som person.. Förhoppningsvis får den Magnus lugn och inte mitt hetsiga humör, för då får vi ett rent helvete! Hehe..

Kollade mig i spegeln igår.. Hade jackan på mig.. La händerna på magen och konstaterade att jag är ganska lik jultomten.. fast med större och svullnare bröst. Härligt!? Hahaha.. Naaee.. Det var faktiskt ganska deprimerande. Men men..

Magnus var med Bella hos veterinären idag. Hon skulle vaccineras. Hon hade skrikit när hon fick sprutan, det brukar hon göra..en riktigt dramaqueen :)
Sen konstaterade doktorn att hon börjar bli lite tjock och att vi måste dra ner på hennes mat..
(stackars Bella..hon blir ju bara sympati-tjock med mig juh! Hehe)
+att hon hade tandsten och en mjölktand som inte vill ramla ut..Så dom kommer behöva söva henne och sedan plocka bort tanden och tandstenen.. kommer BARA gå på 1600:-
Gud så trevligt.. Stackars lilla tjocka Bella-bulla..
Otäckt att behöva söva ner och så.. men måste dom så måste dom ju.

Nu sitter jag hemma själv och längtar jättemkt efter Magnus och Bella.
Bella är hos Magnus mamma och ska sova där inatt och Magnus jobbar till halv 9 :(
Är jätte uttråkad, vill bli underhållen!

Jaja..nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så ha en fortsatt mysig kväll!
Pusselipuss på er!

Camilla

Här är tjockisarna Jag (i v.22) och Bella!


RSS 2.0