Lilla korven!...

0-3ba4d0b15413f5f0becb3c622008398f.png

Kolla varifrån!

Lilla korven! Här ser man huvudet i profil med näsan upp i vädret! :)


Här är...

0-3c93535f3c6c88818c819f0b21d8e9a4.png

Kolla varifrån!

Här är en bild på mig och Bella från marknaden i lördags! Bella fick sitta i en sjal på min mage :) orkade inte bära henne på armen.. Och hon trivdes som bara den där i.


Måndag igen..

Jahapp, då satt man här på jobbet igen..
Helgen gick GRYMT fort!! Hade super skojj!
Tyvärr så hade jag inte någon möjlighet att uppdatera alls. Min mobil dog på lördag förmiddag, och jag hade ju självklart inte tagit med mig min laddare..
Och min kamera glömde jag hemma :(
Så det blev tyvärr inga kort från våran lilla resa!
Men vi hade det iaf jätte trevligt!

Hinner inte riktigt skriva nu, ville bara medd detta!
Så jag återkommer sen igen lite senare! :)

Puss och kram!
Camilla

ingen som...

-28c6b50a7a198ab277597c50625ff3d.png

Kolla varifrån!

ingen som kan se vad jag precis tryckt i mig? Hehe.. När det är löning så får man äta lilla menyn, så det så! :) puss


FREEEEDAAAG!!!!

Wohoo.. Då sitter man på jobbet och väntar på att man ska sätta igång växeln.
Den här dagen har jag längtat till hela veckan!
För idag jobbar jag bara till kl 12, sen bär det av mot Dalarna med min mamma och min yngsta syster Madde. :D
Ska bli så jäkla skojj!!

Igår efter jobbet så satte sig jag och Magnus ner och kollade igenom alla räkningar och andra utgifter som vi har den här månaden.. Det ska vi bannemig börja göra varje månad! Fan vad smidigt det gick.. Så nu vet vi EXAKT på kronan vad vi får spendera den här månaden utan att något hamnar i klämm.. Och +Att vi ska lyckas spara 4000kr också. Har räknat ut att vi borde kunna göra detta utan problem! Måste ju börja spara pengar redan nu, är ju inte jättebilligt att skaffa barn..
Och är ju kanske inte varje månad man har möjlighet att spara så höga summor, så då får man passa på dom gångerna man kan!

Sen lite senare på kvällen så packade jag även ihop en liten väska att ta med mig.. Eftersom vi åker direkt efter att jag slutat jobbet.
Sen hände väl inte så mkt mer.. hehe

Kommer förmodligen inte ha tillgång till att gå in och skriva på det här sättet under helgen, men kommer att skicka mms, så fort jag får chans och lust ;)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer nu...så.. här kommer veckans "gravid-info", alltså påbörjar v.17 idag:

BEBISEN:

Vikten har fördubblats på bara två veckor och nu väger ditt barn c:a 100 gram. Längden från topp till tå är mellan 11-12 cm vilket motsvarar din hand om du spretar med fingarana.

Stora förändringar är på gång! Fostret börjar nu bilda livsviktigt underhudsfett, något som fortgår fram till förlossningen. Underhudsfett är viktigt för att kunna reglera kroppstemperaturen och för ämnesomsättningen. Vid den här tiden består din bebis vikt av ungefär 85 gram vatten och ett halvt gram fett. Efter 40 veckor är motsvarande siffra c:a 2.4 kg fett av den totala födslovikten på 3.7 kg.

Armar och ben är nu nästan fullt rörliga. Ögon och öron har nära nog fått rätt placering och bebisen liknar alltmer en människa.

Bebisar är lekfulla både i och utanför magen. Din bebis har kanske upptäckt sin allra första leksak – navelsträngen – som kan vara rolig att dra i och klämma på. Även om bebisen kan klämma tillräckligt hårt för att minska syretillförseln, behöver du inte vara orolig för att den ska hålla tag så länge att det orsakar skada. Cirkulationssystemet och urinvägarna fungerar nu som de ska och bebisen drar in fostervatten i lungorna och andas ut det igen.

DU: 

Moderkakan växer med en otrolig hastiget tillsammans med bebisen, och vid förlossningen kommer den att väga nästan ett halvkilo. Såhär dags är moderkaken väl utvecklad och förser fostret med allt det behöver, och  för bort avfall som det inte längre behöver. Samtidigt flyttas livmodern uppåt i din mage och kan nu kännas 3-5 cm nedanför din navel. Den syns förmodligen tydligt att du är gravid vid det här laget och en viktökning på 2,5 till 4 kg är normal.

Kanske har du redan känt bebisen röra på sig i magen, men det är inte ovanligt att det dröjer ytterligare några veckor. Det kan vara mycket lugnande att känna bebisens rörelser därinne, även om det inte är varje dag, och veta att allt är väl.

Du kanske märker att tandkött och näsa böder lättare, vilket beror på ditt ökade blodtryck och ökade blodvolym. Detta är helt normalt och inget att oroa sig för.




Puss och kram!! (Fortsätt håll er uppdaterade sen i eftermiddag..kan hända att jag skickar in ett mms när vi åker bil upp till dalarna! :) )

Camilla


Men guud!

Man börjar ju undra om man är medvetslös i typ 3dagar, eller något, varje vecka.. För satiken vad veckorna går fort!! 
Är ju redan Torsdag! Och imorgon är det igen, dax för en ny graviditetsvecka! (v.17 blir det imorgon)
Shit vad härligt..

Igår hände väl egentligen inte så mkt efter att jag kommit hem från jobbet..
Madde och Ellinor ville gå ut med Bella, så jag började med maten ist..
Skulle ju för första gången steka ris på egen hand (har stekt nudlar..men men) och fy i helvete vad gott det blev!! No more betala dyrt för stekt ris på thairesturangen.. Nu är det Millas-liiiis som gäller forever and ever ;D
Hehe...nää, men det blev faktiskt riktigt gott.. Om någon annan vill prova samma som jag gjorde så ska man ha:

*Jasminris
*Kycklingbitar (jag klippte filéer)
*Olja (Jag använde rapsolja)
*Ägg
*Morötter
*Minimajs    
*Rödlök
*Röd paprika
(+Om man vill, en röd stark sås som är i en liten glasflaska, den syns på bilden då jag gjorde köttfärssås)
 
Började med att lägga i ganska mkt olja (ca 1½-2 msk till 2st fileér) stekte sedan kyckligen så den säkert blev genomstekt..(riset var redan färdigkokt och låg i en skål, hällde i kycklingen där i sålänge medans jag stekte det andra)
Sen var det dax för grönsakerna (samma här med oljan, eller något mindre) dom skar jag först i lagom stora bitar, sen stekte jag dom inte såå länge..För jag gillar när det är lite krispigt. (hällde även över grönsakerna i skålen med kyckling och ris)
Sen var det då dax för äggen.. Tog några stycken som verkade lagom till mängden mat.. Vispade ihop dom lite snabbt, tog ytterligare lite olja (nu mindre än tidigare) och stekte dom under "omrörning" (äggen ska ju inte bli som en kaka, utan i små bitar..jaja, ni fattar nog..) Och innan äggen blev för torrstekta så slängde jag i allt jag stekt tidigare + riset..
Stekte det bara en liten stund för att få ihop allt..
och sedan jordnötssås till som jag värmt i en kastrull brevid...mmm.. Kan man köpa på burk på thaiavdelningen i mataffären.

Och så TADAAA!! Där har ni millas-liiiis!! :D
Jaaa, jag vet, ganska mkt olja i.. men tror faktiskt inte att det är lika mkt i den hemmagjorda som i den från resturangen!
Hoppas nu det är någon annan som vågar prova på detta! Man kan ju byta ut grönsakerna mot det man själv tycker är gott, och även såsen.. Men man ska nog ändå välja någon sås med lite mera smak på...

Sådära...Då har Matmilla sagt sitt för idag..hehehe..

Puss och kram!
Camilla

Sjukt god...

191e9b40fbd9572fb6f45eb0d93d3d59.png

Kolla varifrån!

Sjukt god mat! Stekt ris med kyckling och grönsaker och ägg :) mums! (och en del stark sås)


Mitt i veckan...

Hallåj!
Då var vi redan framme vid Onsdag!

Gick hem tidigare i Måndags för jag mådde inte alls bra.. Ont som satan i överdelen av ryggen och på framsidan under revbenen, värk även i resten av kroppen, helt geggig i huvudet, och snorig..
Låg och sov typ hela eftermiddagen, Magnus var så snäll och tog hand om tvättstugan på kvällen, för det behövdes verkligen..Och senare så masserade Magnus min rygg och jag värmde en frotté handduk (har ingen vetekudde..) i micron och la den sedan på ryggen... Det var fan en helt underbar känsla.. Lindrade mkt bättre än den jävla alvedonen jag tryckte i mig.

Sov fruktansvärt dåligt på natten, och sov sedan väldigt mkt av dagen efter.. men hade inte samma värk i ryggen som dagen innan.. (Och för det andra har jag inte råd att vara hemma och vara sjuk heller..) Så jag ringde till jobbet och sa att jag kommer och jobbar imorgon( Idag)
Och nu sitter jag här.. Har lite lätt tryckande värk på skuldebladet...men försöker ignorera detta + intalar mig själv att det bara är 2½arbetsdag kvar att arbeta den här veckan.

Åh just det jag.. Magnus skulle klippa bellas klor igår.. och råkade klippa för långt in på ena klon så det började blöda som fasiken!!! visste inte hur vi skulle göra för att stoppa det.. Så vi tog en gammal strumpa från Magnus och klippte av toppen på den, satte den på hennes lilla lilla tass och klippte sedan av resoret på stumpan och använde den till att knyta fast alltihop.. Lilla pluttan hoppas runt på tre ben resten av kvällen (eller aaa..tog ju bort stumpan efter många timmar när det slutat blöda och då gick hon ju vanligt igen..) Stackar liten!

Och nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. Förutom att jag längtar till jul och vill att det ska vara en massa snö på julafton!! hehe..

Puss och Kram!
Camilla

Så här vintrigt vill vi ha det på julafton!! Eller hur!!?


Tidig Måndags morgon.

Sitter på jobbet och degar.. Glömde av mitt kaffe, så det har hunnit bli kallt.. Järnspikar också.
Så nu måste jag vänta i en halvtimme innan nästa person kommer så jag kan hämta nytt..(Kan ju inte lämna växeln obemmanad för att jag är kaffesugen ;) )

Igår gjorde jag inte så mkt.. Erika och Madde kom förbi lite tidigare på eftermiddagen, så vi käkade toast och tjatade skit.. :) Sen vid halv 4:a tiden kom Pappa och då fikade vi och tjatade skit..
Kollade lite på roliga klipp på datan också..
Sen åkte vi med mamma och handlade mat till kvällen..
Tänkte jag skulle göra extra god söndags-mat med grekisk sallad m. kyckling och cashewnötter(?), baugette och tzaitziki..
Men när jag kom hem så gick Magnus och la sig.. han hade ont i huvudet..

Så jag fick sitta själv och äta och sedan resten av kvällen... så mkt för det söndagsmyset.. Jaja, så kan det gå.. Ångrade att jag inte följde med hem till mamma ist så man hade fått lite sällskap..

Mår inget vidare idag.. är skit snorig och världens värk i ryggen.. :(
Men jag överlever väl.. hehe..

Okidoki..Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer..

Ha en bra dag!

Puss och kram!
Camilla




Bästa systrarna EVER!!


Jaha...tyvärr redan söndag!

Igår var vi då i djurparken..Super härligt väder! Men sjuuuukt mkt folk.. Lite panik nästan.

Gick runt på typ en timme..hehe..några djur hann vi väl se också :)

På kvällen åkte vi och hälsade på Magnus mamma. Väldigt trevligt, och vi blev bjunda på MKT goda varma mackor..

Idag hade jag tänkt dra på sjukt bra musik och storstädat...
Men vad upptäcker jag då?? Joo, att Magnus har raderat min ENDA spellista (med typ 50-60 låtar) för att ersätta den med cornelius, nationalteatern m.m.... Om jag blev glad och skrattade?? Nää, inte direkt..
Så nu sitter jag här SKIT sur för att jag måste lyssna på fucking radion.... Tappade helt suget att städa och göra fint.. Bra musik som gör allt juh!!
Så nu vet jag inte vad jag ska göra.. känner ju som sagt inte för att städa mer.. :S

Sen senare idag ska vi träffa pappsen, får se vad vi hittar på!

Jaja..nu pallar jag inte skriva mer för jag är så irriterad på den fruktansvärt dåliga musik som spelas på radion!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUUUUCCCKKKKKK!!!

 


Nu blir...

-e3d2a40b355d4387b1e190b2aa93ef7.png

Kolla varifrån!

Nu blir det köttfärs och bacon pizza med baby spenat på. Mums!! :) puss


Min och min lillasyster Maddes samtal på facebook nyss...

13:45Madelene

Jobbar magnus idag också eller?
14:42Camilla
mm..till 14 jobbade han
så nu ska ha vara hemma
14:43Madelene
Okok :):) så du är inte ensam hemma i natt då iallafall:P
14:45Camilla
nixipixi! :D:D
14:45Madelene
hiiihiii ;);)
14:46Camilla
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
14:46Madelene
va? :S känner du dig som en kossa med dina två spenor fyllda med mjölk?
14:54Camilla
Hahahaha...fan vad dum du är!!
14:55Madelene
hahahahaaha
14:57Camilla
Fy fan vad äckligt!!! ser framför mig hur mina tuttar ser ut som riktiga kospenor, helt rosa!!!! Fast mycket mycket tjockare och större!!
14:58Madelene
HAHAHAHA
14:58Camilla
IIIIIUUUUUUUOOO!!!!!!
14:59Madelene
dream on, dream on, dream o-on ;);)
sen har du piercat längst ut, där det egentligen ska vara en bröstvårta, men är bara ett litet hål på den rosa spenan ;);)
14:59Camilla
Vaddå dream on!??? nightmare on isf!!
Men sluuuuuta....fyfan vad äckligt!
nu tycker jag inte alls synd om dig längre att magnus valde en sån ful bild på dig till filmen..moahahaha
Take that biatch!
15:03Madelene
oooooj, nästan som att bara för att jag säger det så har det dina bröst förvandlats till det :S:P haha, ska lägga en häxförbannelse över dig och dina bröst ikväll!
15:05Madelene
Nu ska jag dra mig :):) ha det bra syrran, hörs imorgon om inte tidigare
Pusselipuss <3<3
15:05Camilla
Hejdå din mogolida dansare!!
Älskar dig!!
Precis för den du är!! Utvecklingstörd eller ej..
15:06Madelene
Love you 2, 4-evah
15:06Camilla
hehehe
15:07Madelene
jag gillar INTE dina rosa mjölkiga styva böst!! HEJDÅ!
15:07Camilla
Hahahaha..FJANT!!!
HEJ DÅ!
hehe


Vet inte om det bara är vi som tycker det här är roligt... men jag kan inte sluta fnissa för mig själv när jag läser detta! *fniss fniss*



ME AND MY SIS ARE TO COOL FOR SCHOOL! (Du också Erika!! Om du vill vara det..hehe..)

PUUUUUSS!

Fredag!!

Sista dagen på jobbet för den här veckan.. :)
Det går fort.. Men det är ju härligt!

I helgen blir det kanske djurparken.. Har fått 4st fribiljetter till imorgon, men vet inte vem jag ska bjussa med mig..hmmm.. Magnus ska jobba då, så vi kan ju inte gå och mysa, tyvärr.. hehe.. Vem vill med??

Och idag påbörjar jag ännu en gång en ny vecka!! Känns inte som jag gör annat än lägger in om nya veckor..
Här kommer info om det (Påbörjar alltså v.16 idag):

Bebis

Bebisen är 10,5 till 11,5 cm lång och väger omkring 80 g. Navelsträngen börjar flyttas längre ner på bebisens mage. Bebisen sparkar och rör sig ständigt vaken tid. Många kvinnor känner den sparka första gången mellan vecka 16 och 20.


Du

Nu börjar det säkert komma upp frågor kring graviditeten. Svar på vanliga frågor är:

Solarium? Det finns ingenting som säger att det är farligt att sola för bebisen, men man vet att kvinnor kan få pigmentförändringar.
Bastubad? Du får basta, men du har en förhöjd kroppstemperatur så basta i en lägre temperatur än vanligt.

Träna? Det går bra att träna, men lagom så att du kan prata utan att flåsa. Du får inte hoppa eftersom det belastar bäckenet.
Hunger? Ät mycket grönsaker och frukt under graviditeten så fylls din energi på och du orkar mer!
Sex? Normalt sex skadar inte barnet, det ligger skyddat i livmodern.
Bristningar? De försvinner troligen aldrig men de kommer att blekna i och med att huden drar ihop sig.




varför sitter...

0-3700190f68428413aa0e3654863c1b03.png

Kolla varifrån!

varför sitter Bella så fint på fotpallen? Kan det vara för att det står en tallrik med pasta och köttfärssås-rester precis på kanten av bordet brevid henne? tror det faktiskt. :)


Gissa vad...

0-508a76b5769319b032de0dca6502ce59.png

Kolla varifrån!

Gissa vad jag gör för mat?! Jag lovar att det inte är soppa! :)


Hahahaha...

Magnus har suttit hemma och knåpat ihop detta klippet!

Jag tror jag kissar på mig av skratt!!!!!!! Måste se den..

http://sendables.jibjab.com/view/lueXmO0xagFQIMbg


Ser verkligen ut som att vi tävlar i handikapps OS!!!


Hej hej!

Då sitter man här igen och jobbar och jobbar :)

Ringde precis mamma för att medd att jag följer med upp till Dalarna! :D jeeeii..

Jobbar tidigt nästa vecka, så ska försöka fixa så jag kan smita ännu tidigare, så man kommer iväg i bra tid!

Börjar bli pirrig inför ultraljudet som vi ska göra om mindre än två veckor.. :S

Ska bli sjukt spännande att se korven där inne..

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så.. Hörs sen!

Puss och kram!

Camilla


Speedy boogie woogie!

http://sendables.jibjab.com/view/h8WoJbF8hyXacxMu

 

Sjuuukt jävla kul alltså!!


Bara så ni vet..

Bara så ni vet så blev faktiskt soppan rätt god.. Hade nog kunnat varit ännu mer aromat i :D

Tänkte också flika in att jag (VI, men tror Magnus jobbar den helgen) blivit medbjuden att åka med Mamma och Madde till dalarna nästa vecka.. Är en större marknad i kopparberg den helgen.. Brukar vara ganska skojj att gå runt att kika. (MKT roligare än den i Borås by the way..)  Om inte annat så är det bara trevligt att komma upp och hälsa på :)

Men tror inte mamma har hunnit ringa någon ännu för att höra om vi kan sova över.. så vi får väl se. Men det löser sig säkert! :)

Jaja.. väntar på att Magnus ska vakna så vi får prata lite.. Han börjar jobba snart så..får se om vi hinner.. Får hoppas det iaf, mår sjukt dåligt när vi är osams, så vill hinna lösa det innan han drar.. Annars hinner det isf gått 2dagar som vi inte pratat med varandra :( Och så vill vi inte ha det.

Okidoki.. ha en bra kväll!

Puss och kram!
Camilla


 


Här ses...

3f8e84e24a93f6ce852725aa3dd220cf.png

Kolla varifrån!

Här ses ni mitt alldeles egna soppamix.. Potatis purjolök soppa med räkor och en massa aromat krydda. Spännande detta ska bli. Hehe..


Förstår inte...

3f7a17841cef70263fd19bd050a6d549.png

Kolla varifrån!

Förstår inte när folk säger att jag har disk på mitt bord?!


...

Ber om ursäkt för inlägget jag la in tidigare...

Var visst känsligt.


Shit vad...

0-27e50ff4303ae2d6d04e90ebccd13853.png

Kolla varifrån!

Shit vad dimmigt det är ute. Inte alls någon lust att gå ut. :(


Och då var det Tisdag...

Igår kväll när jag kom hem gjorde jag inte många knop.. Hade ju så jävla ont i ryggen :/ (vilket faktiskt är mkt bättre idag)
Så det blev käka mat, färga utväxten (det var VERKLIGEN ett MÅSTE!!!!!) och sen somnade jag nästan direkt.

Var på MVC imorse och tog sockerprover.. för att se så man inte ligger i riskzon för graviditets-diabetes. Men mina värden var jätte bra! Så behöver inte ändra på någonting i min kost :D Utan låg en bra bit under gränsen.. Skönt att veta! Så idag hann jag inte till jobbet förren halv 11.

Och nu sitter man här och ska snart gå på lunch..

Vet inte vad jag ska skriva mer just för tillfället.. Men jag återkommer säkert!

Puss och Kram!
Camilla


Min sommar i miiiiini bilder..haha.. good luck att se vad alla föreställer ;)


Än en gång blev det måndag morgon...

Då satt man här på jobbet igen.. Helgen försvann lika fort som den kom.

Så allt är väl som det brukar vara..

Men helgen var lagom händelserik.. Hade riktigt kul faktiskt.
Lördagen har ni ju hört om.. Hade superrevligt på kalaset.. Var inte hemma förens efter 9..
Sen blev det soffa och tv. Sen nana..

På söndagen sov jag än en  gång sjukt länge..(för att vara jag) Fast å andra sidan så hade jag varit vaken en stund på natten, vaknade av att jag grät pga........ en otäck dröm såklart! Den var så otäck att jag aldrig mer ville sova igen.. Kommer inte riktigt ihåg vad jag drömmde...bara känslan av den.
Det är helt fruktansvärt, allvarligt talat, att hålla på och drömma sån här skit hela tiden.. Det är ju nästan som "terror på elmstreet"-variant... Att man snart gör allt för att hålla sig vaken.

Men iaf..tillbaka till söndagen..hehe. Vi träffade pappa på dagen och åkte runt i hans Barracuda.. Sen köpte vi korv och bröd och åkte hem till oss och grillade på våran balkong. Mycket kul att träffa pappa!
 
Senare på eftermiddagen så åkte vi hem till Magnus mamma och pappa. Satt och kollade på gamla kort, jätte roligt var det..se när Magnus var liten och hur roliga alla såg ut på 80 och 90talet.. (inkl Magnus..hehe)
Sen blev vi bjudna på mat.. Pressad potatis, lövbiff i någon ost/gräddsås med tomat i och fetaostsallad till.. åååh, var gott det var!! Mums... vill jag gärna äta fler gånger! :D
Var ett tag sedan vi var upp och hälsade på båda två. Måste vi försöka ändra på.

Sen när vi åkte hemåt så fick vi ringa så att mamma och Madde kom ut, för vi skulle åka och tvätta bilen, den skulle på besiktning idag (Mammas bil) Så vi åkte med och hjälpte till. (Går ju fortare då)

Sen var det hem och lägga sig i soffan och kolla på en svensk serie som startade igår på 4:an.. Den hade kunnat vara så bra.. Men varför i helvete hade dom dubbat dom??? Pratade dom inte svenska egentligen eller vad fan var problemet???? Äh, det var så B, så B...herregud.
Kunde ju knappt koncentrera sig på handlingen när munnen glappade helt åt helvete hela tiden! Hmm..blir nog inte att man fortsätter kolla på den..

Och nu så var man då på Måndagen.. och sitter på jobbet med sjukt ont i ryggen.. :(
Högt upp på ryggen...inte i svanken.. super obehagligt!
Så idag är jag inte på något vidare humör.. Känns som att det räcker med mycket lite för att jag ska bli skitsur..! :/
Får hoppas det blir bättre under dagen..

Jaja..nu orkar jag inte skriva mer iaf..

Puss, Hej!


Och här...

0e7bf7cb60852460ded0105b13baa621.png

Kolla varifrån!

Och här är jag och Bella!


Ute och...

284a737c2fb592d061abaa7e07713381.png

Kolla varifrån!

Ute och åker raggarbil :) sen blir det korv m bröd!


Lördag!

Hallojsan!

Har inte hunnit göra ett inlägg tidigare..

Försökte blogga från mobilen, men mitt batteri sög..så telefonen dog ist. :)

Sov superlänge imorse..typ till 10, och låg kvar i sängen till typ halv 11. Härligt!
Sen var det dax att göra sig iordning för att dra till staden med Madde.. Ska på kalas eftermiddag/kväll så vi var tvugna att köpa paket.

Så vi gick och kikade i stan..jätte härligt väder! Kollade lite på bebis saker.. finns så mkt puttesmå gulliga saker!! Sen gick vi och åt spice&rice, och efter det gick vi upp till mamma som jobbar helg. Satt där en liten stund tills hon slutade.

Mamma var tvungen att åka och tanka, så vi åkte till Jet macken i knalleland. När vi åkte från knalleland så möttes vi av jättemånga poliser och sjukt många gaisare som gick i en stooooooor klunga inifrån stan, bort mot knalleland. Gud vad dom såg ut att känna sig tuffa , när dom gick där och ropa och skrek med poliseskort.. Lite löjligt.. Men men..
Får se om det blir massa bråk i stan ikväll nu då..
En av Elfsborgsspelarna har visst varit tvungen att få poliseskort till matchen, efter att några gaisare stått utanför hans hus med eld och pissat på hans hus och grejjer.. Fy så obehagligt.. Hade varit en massa barn i huset också.. Kan man ju förstå att han tyckte det var obehagligt..
Hur fan tänker dom?!

Idag ska vi ju då iväg och gratta Christian på hans födelsedag! (Marina, Carolina och Christian är nästan som kusiner till oss.. våran pappa och deras pappa har varit kompisar sedan dom var små.. Och vi har alltid umgåts mkt med deras familj..så det känns typ som släkt! :) ) Ska bli trevligt att hälsa på.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer... Men vi hörs kanske senare!
Ha en fortsatt bra Lördag.

Puss och kram!
Camilla
 


Sitter hemma...

0-5cb68ed68ebeca8819db9529fae88ea2.png

Kolla varifrån!

Sitter hemma och kollar på idol! :)


Min gulliga...

-2e3ad76ee476a3fbebbbe329dcedc51.png

Kolla varifrån!

Min gulliga ängel som sitter på min data. Fick den vid jul förra året.


taget på...

0-3b5ac10bb6efeaf1e1f4c133eef617d3.png

Kolla varifrån!

taget på min plats på jobbet. Fin utsikt! :)


Här är...

0-466d433e9071a55d64334b72329c034e.png

Kolla varifrån!

Här är rummet på mitt jobb :)


Ny vecka idag ju!!!

Höll på att glömma bort att lägga in info om den nya veckan som jag påbörjar idag :) (nu i v.15)

Men jag vet inte om jag kan hålla med om det som ska hända mig?! Hahaha... Exakt!! Fan vad sjukt.. Behöver jag ju inte oroa mig att jag är onormal ;D

Puss sålänge!!


Bebis
Stor som ett stort äpple. Vikten har fördubblats sedan förra veckan, nu väger bebisen 50 g och är 9 till 10 cm mellan stjärt och huvud. Bebisen samlar på sig kalcium och skelettet blir hårdare och hårdare. Bebisen kan suga på tummen och är i princip färdigformad. Blodsystem, hjärta, ögon, öron, armar och ben finns nu klara i miniformat inför framtiden.




Du
Eftersom bebisen tar kalcium från dig behöver du få dig lite extra, finns bla i mjölkprodukter. En del kvinnor känner svartsjuka, drömmer mardrömmar och är otrygga. Tala med din partner om hur du känner dig så han på bästa sätt kan finnas som ett stöd.


Woohoo!!!

Ser ni?? Ser ni???

Alltså inlägget nedanför!??!! Jeeeeiii...nu kan jag mms:a till bloggen!

Så nu får vi ju hoppas att uppdateringarna blir lättare att göra :D

Från början skulle det bara varit jag och Erika.. men Madde (som ni ser bäst på bilden) dök också upp :)
Jag somnade som vanligt lagom mot slutet av filmen.. hehe..
Sen gick Madde hem när filmen var slut, och Erika tvingade mig att vara uppe en stund till.. För hon vågade inte gå och lägga sig direkt..och ville absolut inte vara uppe själv.
Efter någon timme var jag tvungen att gå och lägga mig i sängen, så det gjorde vi.
Sovit hur skönt som helst inatt... som en prinsessa! (Jag kanske ska börja kolla på skräckfilm varje kväll??)

Och imorse så kom jag upp hur lätt som helst.. hann duscha i lugn och ro..smörja in och klä på mig, sminka mig, gå ut med Bella (vanligen Magnus som sköter det på morgonen) en liten runda, kolla på the voice i 40min... underbart!
Så med tanke på min harmoniska morgon...så får vi hoppas att resten av dagen blir lika behaglig..
Det är ju liksom Fredag!! Hur fel kan det bli?? (vågar man säga så?? :/  )hehe..

Ha en fortsatt trevlig dag, så hörs vi säkert mer under dagen!!

Puss och kram!
Camilla


Otäckt värre!...

63220e756d01ce2a006e9525428c333a.png

Kolla varifrån!

Otäckt värre! Hehe.. Puss


Torsdag kväll..

Har käkat fläskpannkaka och kollat på Idol.

Erika har ersatt Mangus ikväll (då magnus jobbar natt) :D

Ingen av oss ville sitta hemma själva, så då slog vi våra påsar ihop.  hehe..

Och nu har det då blivit dax för skräckfilm...uuuhh..hehe..

Som tur är ska erika även ersätta magnus i våran säng..så vi ska nog kunna sova bra ändå ;)

Nu stör sig erika super mkt på mina hårda tangenter som jag hysteriskt knapprar på.. hahaha..

så jag får väl lägga ner detta inlägget nu.

Ha en underbar kväll så hörs vi imorgon!

Puss och kram!
Camilla


Jag och Erika i vår/somras innan en utgång!!


Jag och erika tidigare på kvällen... inte fullt så onyktra..

och

Senare....hehehe...drägna på X&Y.... så sjukt kul kort.. totalt misslyckade ett se heta ut!! :D


Mycket bättre känsla idag..

Hejsvej!

Vill bara börja med att säga, Fan vad roligt att mina läsare DUBBLADES igår!!!! Shit.. Hur kul som helst! Jag som tyckte det var rätt många tidigare.. Så tack till alla er som vill följa mig! :D

Igår var ju ingen rolig dag på dagen.. Tror att dom flesta av er kunde fatta att det handlade om mig och Magnus.. Men kan medd att vi nu har pratat ut och löst allt.. Inget är lämnat åt slumpen..
Måste säga Magnus, att det känns väldigt bra och hoppas vi kan fortsätta prata så öppet som vi gjorde igår! Älskar dig!!

Idag vet jag väl inte riktigt vad som händer efter jobbet.. det återstår att se, Magnus ska jobba natt idag iaf..så jag blir ju själv ikväll.

Och kära någon det är ju redan TORSDAG! sjukt fort veckorna går nu.. Tycker inte jag gör annat än att läsa om nya veckor i graviditeten.. men det är ju kul att det går framåt, vill ju typ att bebisen redan ska vara här! :D

Nu ska jag fortsätta att arbeta... Hörs snart igen! :D

Puss och kram!
Camilla


Ett tag sedan..

Bad kundtjänsten om hjälp att regga mitt mobilnr, så jag kan sms:a och mms:a inlägg direkt till bloggen.

Har fortfarande inte fått svar på vad som är galet!? Hoppas man får reda på det snart eller att det iaf löser sig.. Vill ju kunna uppdatera flitigt! :/

Sov gott!
Camilla


Mus i sitt egna hus...

Sitter och kollar på hus på hemnet.. Inte för att vi har ekonomin... utan för att det är kul!

Ibland är det roligt att drömma att man har råd att köpa vilket hus som helst, och att man är händig som satan! :)

Jaa.. drömma går ju!


vilket kön vill man ha??

Manlig gyn-läkare...

Bättre eller sämre??

Jag fick en idag iallafall... och kände mig inte så bekväm i situationen..

Var väl inte det att han var dålig... Var väl mer jag som inte kunde koppla bort det..

Och jaaaa, jag vet att han ser HUR många vaginor som helst varje dag.. Men det är fan inte varje dag jag visar upp min för främlingar!! Så det är väl inte konstigt att man tycker det känns obekvämt!?

Eller är jag fjantig nu?

 


För skojj(?) skull

Sitter på Försäkringskassans hemsida och beräknar hur länge jag har råd att vara mammaledig.. Gud så invecklat det verkar... Hur ska detta gå liksom?? Hatar ju att fylla i papper!!


Onsdag morgon!

Halloj!
Då satt man redan på arbetet... Har bytt tid idag så jag kan sluta tidigare, ska på gyn-undersökning ;P
Det gillar vi inte...
Men man är ju illa tvungen.

Pga vissa omständigheter så är jag inte riktigt på humör för någonting... Vill ligga hemma i sängen och bara gråta.. Men man försöker ju hålla skenet uppe så gott man kan, orkar/kan ju inte gråta hela tiden. Men innerst inne är det inte ok. :´(
Samtidigt orkar man inte prata om det med någon heller för då brakar det, man försökt bygga upp, ihop totalt...
Men men.... allt löser sig väl alltid, på ett eller annat sätt... är det inte så?!

Nu orkar jag inte skriva mer....

Puss


ska tomten komma ut där?!

Vill ha en sån här öppen spis...

Faktiskt rätt snygga för att inte vara äkta! Tycker jag iaf...höjjer garanterat mysfaktorn i vinter!! :)



Give me one now!


OMG!

Skrattar ihjäl mig på dom som söker till idol...!!!
Snacka om att inte kunna höra själv hur man låter!!!
Hahahaha


Pinsammast EVER!!!

Vet inte om jag på något sätt är otydlig på min facebook att jag är gift eftersom den här killen blir helt förvånad?! Pinsamt är iaf allt jag har att säga... 
Den här lilla konversationen har jag haft nu i inkorgen på min facebook:
( Har för hans egen skull tagit bort hans bild och visar inte hans riktiga namn..så elak kan jag inte vara ;) )

B***ni S***vi den 7 september kl. 09:20 Anmäl
heeej..

söt ju..=)

Camilla Ahnstedt den 7 september kl. 09:24
Hej hej...
Tack så mkt! :)


B***ni S***vi den 7 september kl. 09:26 Anmäl
=P
allt bra med dig?
vad göres?
Camilla Ahnstedt den 7 september kl. 09:32
Jodå, här är det bra. Själv?
Sitter på jobbet och arbetar för fullt :)



B***ni S***vi den 7 september kl. 09:43 Anmäl
aha jaså
vilkte slitsamt jobb du måste ha..hehee..=)
så vad jobbar du med?
jag ska till sjukgymnasten lite nu
har vatten i knäet efter matchen..men men kan ju höras sen kanske?
kram


Camilla Ahnstedt den 7 september kl. 09:48
Jobbar som telefonist.. :)
Oj, så mkt information på en gång.. hehe..
Lycka till!
Hej.


B***ni S***vi den 7 september kl. 09:49 Anmäl
aha ja ja ok där ser man
ja ni tjejer kan ju prata i tel..=) he he
skojar lite.
kram


Camilla Ahnstedt den 7 september kl. 10:25
Japp..klart vi kan! :)


B***ni S***vi den 8 september kl. 12:59 Anmäl
he he jag ska inte bitas..=)
kram


Jag svarar alltså inte på detta medd... Då frågar han om att bli vänner 2 ggr!!! Men jag ignorerar förfrågningarna båda gångerna...

B***ni S***vi den 8 september kl. 18:17 Anmäl
jaså e du blyg?..=) he he
kram
Camilla Ahnstedt den 8 september kl. 19:07
Blyg skulle jag väl inte kalla det...
Snarare gift, gravid och fruktansvärt ointresserad av att bli vän med folk jag inte känner eller vill känna.
Du fattade verkligen inte vinken av att jag ignorerade din vänförfrågan 2ggr och inte svarat på dom senaste medd. ?? Hehe.. Nästan liiiiite pinsamt...
;D
Sorry.



B***ni S***vi den 8 september kl. 19:08 Anmäl
haha...dooooh..ja ja där ser man..my bad..=)
Kram


Det var ju trevligt att han tillslut förstod piken!
Fungerar visst inte att vara lite snäll och bara sluta svara och ignorera, man måste helt enkelt vara rakt på sak och säga som det är! Hehe.. en läxa lärd iaf :D 

Hallååå!!

EFTERLYSER EN SORTS STÄLLNING SOM KAN HÅLLA MIG UPPRÄTT UTAN ATT JAG BEHÖVER HJÄLPA TILL!!

Är TOTALT sluuuut i kroppen.. hela kroppen verkligen. Orkar knappt sitta upp i min stol. Det gör skit ont i min rygg, mitt huvud trillar snart ner på min axel. + att jag vill spy i ren smärta....

Är på pissigt humör och vill lägga mig på marken och dö eller nåt..ungefär det jag orkar göra..

BAJS        BAJS          BAJS           BAJS           BAJS          BAJS        BAJS

Så känner jag..
Orkar inte vara lika "målande" som i förra inlägget utan nu är jag rakt på sak.

DET HÄR ÄR EN REN JÄVLA SKIT-ARSLE DAG!!!!!!!! FÖRSVINN JÄVLA SMÄRTA....FÖRSVINN!!!!!!


Tisdag!

Hej hej!
Då var det tisdag... veckan rullar på..
Har en väldigt olustig känsla i kroppen... och det värsta är att jag inte riktigt kan komma på vad det är. Men känns lite förväntansfullt och lyckorus..
Som en känsla jag känner igen ifrån någon speciell situation.

+att jag känner en STARK lust att åka upp till Stockholm nu i höst/vinter..
Vill åka tunnelbanan till Hökarängen och sparka i löv på den gamla vägen till våran föredetta lägenhet.
Vill kika in i fönstret för att se om den blivit välskött sedan vi rustade upp den, eller om den återgått till knarkarkvart.
Vill gå in i den hysteriskt välpackade närlivsbutiken för att köpa ett paket bröd.
Vill sedan åka tillbaka i tunnelbanan in till Slussen.
Vill småspringa den väg som jag sprungit så många gånger från tunnelbanan, uppför trappan, ut på lilla torget och vidare till salongen.
Vill röka en ciggarett utanför salongen i den kalla, krispiga luften.
Vill gå in och klippa mig och bli omhändetaget av dom nya assistenterna, (som aldrig kommer komma någon vart..) och minnas hur jag vantrivdes och trivdes, och gotta mig i känslan av att ha gått vidare.
Vill gå ut igen, fräsch i håret, och strosa runt bland alla butiker på söder.
Vill sätta mig på ett fik och bara njuta av värmen från en kopp nybryggt kaffe.
Vill kolla på folk med dömande ögon.
Vill promenera vidare in till gamla stan och kolla på alla vackra hus och gränder.
Vill kolla på NK:s julskyltning och dra in all julkänsla jag bara kan.
Vill luncha på en murrig mysig restaurang, och bara njuta av varenda tugga. Och låta kroppen stickas utav att kyla möter värmen.
Vill dela på en flaska rött och låtsas som att det inte är mitt på dagen.
Vill shoppa så mycket att jag får ont i mina händer av att påsarnas handtag skär in.
Vill gå in i den stora saluhallen och dra djupa andetag och ta in alla lukter och gå och kolla nyfiket på allt.
Vill kliva in i en svit med utsikt över hela stockholm, sparka av mig mina skor, känna fötterna pulsera efter en lång dag, kliva in i badrummet och tvätta av mig mitt smink, öppna upp fönstret i rummet, känna kylan mot ett rent ansiktet, dra in djupa bloss från ciggen, ta ett sista djupt andetag och fylla lungorna med storstadens vinterkyla, slänga mig i den bäddade hotellsängen, slå på tv:n, somna tungt till stadens buller och tv:ns flimmer och drömma om min lyckade dag.


Camilla!


långtråk och törst...

Sitter hemma i soffan och har på Färjan i bakgrunden..

Det var sjukt gott med blodpudding tidigare.. mumms.. Även Bella var tokig i det..

Men nu är vi super törstiga... Beror det på allt blod vi precis stoppat i oss??

hehe..ingen aning men helt uttorkade är vi iallafall...sitter och dricker vatten ur varsitt glas i soffan..

Och dom fylls på flitigt.

Magnus jobbar kväll och det känns super tomt hemma..

Ingen som kunde hjälpa mig när rökvarnaren satte igång (för att jag stekte på för hårt), utan jag fick själv klättra upp och SLET bokstavligen talat ner hela skiten i ren rädsla att någon skulle hinna ringa brandkåren.. Skruven och allt följde med. Kände mig stark som Pippi.

Satt och åt mat tillsammans med Bella för att jag ville ha sällskap... hon på sin tallrik och jag på min. Pratade gamla minnen och skrattade gott tillsammans..

Nu sitter vi här i soffan.. Jag med armen runt henne och hon med tassen runt mig och som sagt delar på en kanna vatten, i väntan på att våran man ska stiga in igenom ytterdörren.

Nu är det väl säkert flera som drar efter andan och undrar om jag blivit psykiskt sjuk som umgås och behandlar min hund som en människa.. Men då kan jag lugna era oroliga själar med att jag bara är sjukt uttråkad och tyckte detta var ett super roligt skämt.
Så ni som inte tyckte det var roligt...synd för er!

Ha en bra kväll!!

Puss och kram!
Camilla & Bella =  4evva!


Från dopet!

Tänkte att jag skulle dela med mig av några bilder från dopet igår..


Tina & Daniel med gudfar och gudmor och lilla Fanny!




Fanny får vatten på huvudet. ( och gillar det INTE..hihi)


Tyvärr blev bilderna lite suddiga för vi satt en bit ifrån..



Sötaste tjejen på dopfikat! (Försökte vrida bilden , men som vanligt går det inte)


Finaste gung-fåret(?) ever!! (En av presenterna)


Och här är resten!! Hon fick MASSOR av fint! :D


Ett sånt här sött mat-set gav vi! :) Lite 70-tal över färgerna! Skit sött.

Tyvärr hann jag inte ta kort på tårtorna..dom var superfina med kort med lilla Fanny på.
Nog för nu..

Puss puss!
Camilla


Ny dag igen...hehe..

Då satt man på arbetet igen..

Längtar redan till helgen :) hehe.. Fast så speciellt hemskt att gå till jobbet är det verkligen inte. Snarare riktigt trevligt. Men klart att det inte slår att vara ledig.. :)


Skrev ju så sent igår, så har inget mer att skriva om just igår..hehe..
Och idag har ju änsålänge inte hunnit hända så mkt!
Så..jaa, vad ska jag skriva om..?!
Kan kanske berätta om min underliga dröm (som vanligt....)

" Jag hade tagit med mig mina semesterbilder till jobbet för att visa upp. Och dom kollade på dom och ingen sa något speciellt så.. (Såg inte själv vad det var för något på korten)
En stund senare får jag ett mail ifrån våran VD, där det står såhär:
" Jag vill att du tar med dina semesterbilder och kommer in på mitt kontor. Genast. Måste tala med dig om dom...och räkna inte med att ha kvar arbetet efter det.."
Fick paniiik..och jag som snart ska vara mammaledig..hur ska detta gå!? "

Hehehe...nu i efterhand är det ju väldigt komiskt..men just då var det inte det! :)

Nu ska jag fortsätta arbeta igen..
Ha en bra måndag!

Puss och kram!
Camilla


Tråkig insikt...

Har insett en sak idag...
Satt och funderade ett tag i eftermiddags.. Och kom på att sedan vi kom ut med att vi väntar barn, så har det verkligen visat sig vilka som är en RIKTIGA vänner.
För den enda skillnaden från nu och då är ju att man inte röker och dricker för tillfället..
Om man måste göra det för att kunna behålla sina vänner... är det verkligen vänner då?
Var det bara när man festade som man var rolig och passade?
Eller tror dom att man bytt personlighet helt? Att man inte längre har samma humor?
För om ens "vän" struntar i att svara på ens medd...gång på gång..så är det väl inte konstigt att man börjar undra vad man gjort för fel?
Ska man be om ursäkt för att man är gravid? Jag är ledsen men jag förstår faktiskt inte..
Och för tillfället är jag bara trött på det. Orkar inte vara ledsen för det. Orkar inte bry mig.
Känner att den som förlorar på det är inte jag! Snarare vinner man ju på att veta vilka vänner som faktiskt bryr sig om en för den man faktiskt är.. inte för den dom vill att man ska vara.

Lite tankar på söndagskvällen..
Tack för mig!

Söndag!

Klockan är halv 2 och jag har redan gråtit ungefär 7ggr..utan att överdriva antalet det minsta.
2 av gångerna var för att det var så känslosamt att läsa om förlossningen i gravidboken.. (?)
3 av gångerna för att jag tycker att jag är ful och en jätte människa...
2 av gångerna för att.... tja... bara för att..
Med andra ord så är inte detta riktigt min dag.

Men men, bara att bita ihop. För idag ska man även visa sig bland folk.. hehe..
Ska på en kompis ( Tina) dotters dop. Lilla Fanny! :) Hon är så gullig så man dör! Lilla pluttinuttan..
Ska ta en massa bilder..hehe..vilket Tina annars brukar stå för att göra ;)
Har väl äntligen lyckats få på mig något jag gillar lite grann... gud så många ombyten och tårar.. :/
Och när man frågar Magnus är det enda svar man får "Det ser väl OK ut...". Hm..tack för det televerket... Precis som att jag behöver bli mer osäker på mig än vad jag redan är.
jaja..

Igår var vi i stan på dagen. Köpte en doppresent.. supersött var det! Kan ju tyvärr inte skriva nu var det är för något då blir det ju ingen överraskning. Men berättar sen.
Sen gick vi och tog en fika på café viskan.. mysigt.
Senare på eftermiddagen/kvällen åkte vi till göteborg och hälsade på Nettan, Magnus och Alvar.
Alvar var ett riktigt litet charmtroll! (Han är ca 6mån) Söt som socker! Och han skrattade så härligt när Bella var framme och slickade rent hans hand från ostkrokar :D
Jag fick jätte fina mammatröjjor och en tidning av Nettan + låna en gravidbok. Riktigt riktigt bra verkar den vara. Så tack så himla mkt!!! Och tack för fikat! :)

Sen när vi åkte hem så stannade vi till på statoil och köpte lite popcorn, innan vi fortsatte hem till mamma för att kolla film. Det fick bli skräckfilmen igen..hehe..den här gången var ju inte jag lika rädd...visste ju allt redan :)
Magnus var inte med någonstans..för han ville vara med sina killkompisar för att kolla fotbollen.
Hehe..kan jag väl kanske förstå :)
Men han kom förbi sen senare när matchen var slut. Och det var väl det..
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer.

Så ni får väl ha en härlig söndag!

Puss och kram!
Camilla


Första försöket att blogga från mobilen

Tänkte att jag måste prova gå ut på Internet på mobilen och blogga på det sättet då eftersom kundtjänst inte verkar kunna hjälpa mig att registrera mitt mob nr... Irriterande, För att blogga så här tar sjukt mkt längre tid. Men men. Och nu ska vi se om man kan ladda upp en bild.. Nehepp det gick inte. Bajshål också. :( aja, jag har försökt iaf. Snart ska vi åka och hälsa på våran kusin i gbg. Ska bli kul! Hörs senare. Puss och kram! Camilla

Lördag!

God morgon!

En helt underbar lördagsmorgon har det varit än så länge.. Iof är vädret helt förj*vligt... Men ganska mysigt ändå! :)

Lite senare nu på förmiddagen ska jag, Erika, Madde och mamma ner på stan och kika. Jag och Magnus ska på dop imorgon så måste köpa en fin doppresent :)
Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer ännu.

Igår kväll gjorde jag hemmagjord pizza för första gången helt själv..hehe, det var inte så svårt. Men satan vad god den blev. Hade Köttfärs, lök och champinjoner på!
Sen så kollade vi på "The haunting in connecticut". Fruktansvärd film, men jätte bra.. Fan vad jag hoppade till många gånger..Fast mest hoppade Magnus :D hehe..
Han försökte med att säga när filmen börjat : " Oj, just det ja. Det är kanske inte så bra för dig som är gravid att kolla på skräckfilm och hoppa till och sådär...."
När det i själva verket var han själv som var livrädd! Haha...typiskt Magnus.
Fast vi var tvugna att kolla på en komedi efteråt för vi vågade inte gå och lägga oss..
Om ni gillar rysare så kolla på den... verklighetsbaserad också! Huuu *ryser*

Men nu ska jag nog börja bege mig ner till Erika..

Ha en UNDERBAR lördag, för det ska jag!!!

Puss och kram!
Camilla


PS. Fick en fråga om bild på magen..det kommer lite längre fram..just nu mår jag bara dåligt över den :/ hehe.. har inte riktigt kommit över det faktum att den bara kommer blir större...

PS2. Har även fått frågan om länkar till dom där bloggarna jag och mina systrar var inne och skrattade åt.. Här är dom, så får ni lite underhållning idag också! hehe..
dom är båda två blonda och MYCKET blåsta..

Kissies    kissies.se (och gå in på videoinlägg i spalten till vänster...)

och

Amandavardet      amandavardet.blogg.se ( samma här, spalten till vänster, videoinlägg)



Och här är jag från imorse!





Snaaaart blir det fredagsmys...om det så blir det sista jag gör..

Sitter och nynnar för mig själv på OLW reklamen... hehe..

Längtar sjukt mkt hem nu! Vill hem till min bebis Bella och min man Magnus.. hihihi.

Och FÖRLÅÅÅÅT MAGNUS!!! Missade att önska dig lycka till innan när du ringde..! Var så stressad för att det låg samtal i kö! :( Ville ju säga att du skulle kicka ass på intervjuen.. Men hoppas du gör det iaf, fast inte jag hann säga det.

NU får jag väl återgå till arbetet igen... 1timma och 45min kvar. Nedräkningen har börjat..

;)

Puss och kram!

Camilla


Tråkig vecka om man kan säga så..

Kollade på vad som sker i magen den här veckan.. Stod fan inte så mkt om det :(
Var väl näst intill samma som förra veckan..eller aa, den växer väl och så men..
Jaja, visst är det väl roligt, men hade ju varit kul att läsa något nytt :) hehe..
Men så här ska den bli att se ut den här veckan:



Otroligt! :D

Återkommer senare... Pusselipuss!

Tidig Fredag morgon!

Då sitter man färdiggjord i soffan och käkar havrefras med fil och äppelmos :)
Kollar på The voice. Är röksugen som satan. Får inte. Fick snabbmysa med Bella innan hon stack in och la sig hos Magnus igen. Snart dax att gå till jobbet!
Syns senare! Ha en underbar dag.

Puss och kram!



Jag för ca 1min sedan :)

Tordagskväll!

Nu var jag äntligen hemma! :)
Varit hemma hos Erika och tjatat skit... alltid lika kul!
Super god chiliconcarne bjöd hon på med...höll på att käka ihjäl mig, så gott var det!

Jag, erika och madde satt och kollade in olika bloggar innan jag gick och vi höll på att kissa på oss av skratt.. Vissa är Sjuuuuuukt pinsamma i sina videobloggar! Så var tvungen att visa Magnus nu när jag kom hem. Som tex. Kissies och Amanda...??
Är dom allvarliga?? Kan dom ju omöjligt vara!! OM dom skulle vara det så tycker jag innerligt synd om dom. Visst har dom läsare, men till vilket pris?!

Jaja...nu orkar jag inte ha mer medkänsla för dom.. hehe..

Imorgon är det äntligen den efterlängtade Fredagen! Och första dagen på en ny gravidvecka..
Info om den lägger jag upp imorgon.. :) Ni längtar redan eller hur?! ;) hehe..
Är väl mest jag som gör det förmodligen.
Nu ska jag göra som Magnus säger och stänga av datorn.. av någon anledning tycker han att jag är osocial när jag sitter framför den.. konstigt :)

Så tills imorgon får vi säga.. Sov gott och dröm sött!!

Puss och kram!
Camilla

Hittade dom här suuuupersöta bilderna på Bella!! Här var hon ungefär 7veckor gammal, ungefär en vecka innan vi fick hem henne!! En av dom långhåriga vita hundarna är hennes mamma (tror det var den till höger) Lilla bellabulla var så sjukt liten..man har nästan glömt bort det!


Längtar hem..



Vill ligga hemma i soffan nu.... är trött!
(Ser faktiskt inte ut såhär längre i vardagsrummet.. har nya gardiner/kuddar/ljuslyktor... Får ta en ny bild snart..så ni blir uppdaterade :) )

HeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeJ!!!!!!!!!!!!

Nu är jag ensam vid min plats igen! :)

Då blir det surfing...hehe..

Har kollat lite i min kalender.. ska till läkaren nästan varje vecka den här månaden..
Bara en vecka som jag inte ska.. tack gode gud att det inte kostar mig några pengar! Hade ju behövt vara miljonär isf. Så det var tur..

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. :O Så vi hörs väl senare igen då.

Pusselipuss!
Camilla


Torsdag morgon!

Fasiken vad den här veckan springer iväg.. Härligt :)

Snart är det helg!

Igår efter jobbet hände väl inte så mkt..

Mamma kom och hämtade mig från jobbet och vi åkte tillsammans hem. Sen kikade Erika upp en stund innan, Madde och pappa också kom. Så satt vi och drack saft (kaffet var slut :/ hehe) och snackade lite.

Slängde i oss lite spagetti och köttfärssås innan vi for iväg till videomix och hyrde film. Det fick bli Män som hatar kvinnor... Magnus hade inte sett den ännu. (Även en Ben&Jerry glass fick slinka med hem) Men som vanligt så somnade jag innan filmen var slut, men skit samma, jag hade ju redan sett den. :)

Idag på jobbet ska jag ha en tjej som ska sitta brevid och lära sig.. iih, visst att jag är GRYM på mitt jobb ( ;) hehehe) men vetti fasiken om jag är så bra på att lära ut..hehe..återstår väl att se :D

Nä nu ska jag fortsätta arbeta och dricka upp mitt kaffe!

Ha en bra dag! (Lär inte återkomma mer idag på arbetstid, vill ju inte lära upp dom nya att man kan surfa på jobbet :) )

Puss och kram!
Camilla


Hatar ultraljudsavdelningen forever!!!!!!!

Sitter i en jävla telefonkö till ultaljudsavdelningen..

Borde vinna pris för mest svåråtkomna avdelningen EVER!!!!!!

*Idag är första dagen dom har öppet för den här veckan.
*Dom har telefontid mellan 11-12.
*När man ringde in vid 5min över 11, så fick man beskedet att ingen fanns på plats innan 11.30.
*När man ringde vid halv 12 så fick man besked om deras öppettider (11-12) och att man skulle återkomma då. (??!! Är ju för fan det jag gör)

Men nu då så har jag ju då åtminstånde kommit in i någon oändlig kö!! Förvånar mig inte det minsta om dom slänger ur mig kl 12.... Då åker jag fan upp och mördar någon!!!!
Är skit arg just nu...


15min senare...

Kom äntligen fram och fick nu en tid.. 29/9! :)


Städerska sökes!

Sitter på jobbet och pratar om hur skönt det hade varit att ha en städerska hos sig varannan fredag..

Man kommer hem från jobbet och vet att man inte kommer behöva lägga sin lediga tid på att städa i helgen, fan så underbart!! Hade ju inte krävt någon grovstädning, men bara en lätt genomgång av lägenheten!
Och sen vid jul och innan sommaren så kör man en större städning.
Men tyvärr har man ju ingen mega ekonomi... :(

Men visst fan hade det varit skönt! Bara en tanke...

Puss och kram!
Camilla


The voice och frukost..

Säger ett snabbt hej!

Sitter nyduschad och kollar på the vocie och käkar flingor.. Hörs senare!

Puss och kram!
Camilla


Me right now! :)


OMG!!

Jag är fan grym! Älskar utseendet på min blogg nu!!!!! Mycket mer jag!

ska testa en sak bara...

 


Sjukt irriterande...

Kan verkligen inte få igång mitt sms-bloggande!! :(

Hade ju kunnat uppdatera SÅ mkt mer, + lagt upp mkt mer bilder..

Kanske skulle kolla runt ifall man ska börja blogga från någon annanstans..


LAMPAN ÄR VÅR!!!

For genast till Mio så fort jag slutat jobbet..

Lampan var restad och fanns inte på lagret, men jag beställde en som kommer v.40!!
Vågar fan inte chansa på att vänta för att köpa den sen, vill ju verkligen ha den.

Så nu är presentkorterna slut på Mio.. Nu har vi bara kort på Ikea och Cervera kvar :)

Men är sjuuuuukt lycklig över att vi från och med nu äger en rund kristalllampa!! :D

Ville bara säga detta..

Puss och kram!
Camilla


Nu är jag lycklig!!!

Har äntligen hittat vad jag letat efter!!!

Matsalsbord+ stolar och en lampa!!!

Kolla in det här:

Matsalsbordet, från IKEA..




Stolar, från IKEA


Och lampan..åååh...lampan!!! Från mio.. i kristall...



Lampan ska jag köpa idag... resten får jag först mäta så vi får in det i mammas bil..

Annars vettifan hur vi ska göra..Hon har ingen dragkrok. :(

Vill ha sakerna nuuuU!!! Sen så ska vi måla om i sovrummet, fick färg av syrran så det står i källaren, måste bara få tummen ur!
Älskar när det blir lite förändringar!!! :)

Nu måste jag fortsätta jobba, ringer som fan.

Puss och kram!
Camilla


RSS 2.0