Torsdagkväll from hell...

då satt man hemma hos mamma och väntar på att syrrorna ska komma hem..
Precis varit ute och gått en liten runda.
Lokalen var jätte bra, men som sagt, får väl se om vi ens får den..

Är för tillfället inte på humör för någonting....känns som hur jag än vänder och vrider mig blir allt jag gör, eller säger, fel.
Det är väl inte min vecka skulle man väl kunna säga, eller nåt.

Som jag känner just nu så tar jag ett uppehåll från bloggandet ett tag (får se hur länge jag klarar att hålla mig borta)..så får vi väl se när jag känner att jag orkar ta tag i det igen... För nu har jag fått nog av all skit!

Bye bye for now my loves!

Puss och kram!
Camilla

Herregud...redan Fredag imorgon!?

Helt otroligt vad denna veckan har gått fort..
Får hoppas att tiden inte riktigt går lika fort i fortsättningen..kommer ju dö av stress av all planering! hehe..

Satt med Magnus igår och checkade av så vi hade med allt på våran lista av saker som måste köpas och fixas..
Oändligt lång kan jag meddela att den är.. :)
Men herre gud allt löser sig, sålänge jag, magnus och kyrkan finns på plats så kan vi ju gifta oss iallafall, hehe.
Ska bli super skojj att kolla klänning och kolla ut vad för sorts blommor osv. Ser verkligen fram emot detta!
Ska försöka göra så mkt som möjligt själva och ta hjälp av familj och vänner, för att hålla kostnader någorlunda nere.

Vi har redan varit så rediga och gjort upp en budget och en sparplan.. så har vi skrivit ca priser vid allt. Har räknat något över vad jag tror att det kommer kosta..hellre att man får pengar kvar än går back :D
Magnus har även valt ut sina Bestmens, det blev Viktor och Rickard.. Viktor kommer väl vara den som håller mest i trådarna :)

Har även frågat pappa om han skulle vilja vara den som "lämnar över" mig till Magnus. Han blev väldigt rörd och ville väldigt gärna göra det.. Lilla pappsen..

Ska ju efter jobbet iväg och kolla på lokalen, om den verkar bra. Får verkligen hoppas att dom kan ordna så vi kan ha festen där! 

Nu måste jag jobba!

Puss och kram!
Camilla

.

blankt

Se hit alla nära och kära!!

Viktig information.. :)

Den 18 juli kommer jag och Magnus gifta oss i Gustav Adolfskyrkan!!!!
Hihihi..
Det var de som jag ville berätta igår. Men då var inte bokningen av kyrkan säker ännu.. Men nu så.. :D
Alla är ju hjärtligt välkomna (Dom vi känner alltså) till kyrkan, och ni som står oss närmast (Har fått skära ner från 130st till 85...så ALLA kommer tyvärr inte bli bjudna till festen, ekonomin håller inte för detta)  kommer att få inbjudan på post när vi vet mer om lokal osv.
Är helt dö nervös.. massor som måste göras och fixas nu. Har frågat Erika och Madde om dom vill bli mina brudtärnor. Erika kommer få ha huvudansvaret. Får hoppas att dom inte gör bort mig alltför mycket på möhippan sen.. hehe..
Har hållt på och ringt runt som blådårar idag för att försöka hitta en lokal till rimligt pris. Ska till Hemgården imorgon och kolla hur den lokalen ser ut, dom ska egentligen ha stängt i juli, men dom skulle se om det kanske gick att ordna iaf. Får vi verkligen hoppas att det går att ordna. Hade ju varit guld värt att få ha festen där, Mitt i stan, och super nära från kyrkan!! :D

Nu när jag släppt bomben känns det mycket lättare..jobbigt att hålla saker hemligt. Hehe. Men samtidigt är det nervöst att berätta för man är livrädd att det av någon anledning inte kommer att bli av. 

Nu får jag fortsätta arbeta igen. Vi höres!

Puss och kram!
Camilla

Herregud!

Nu känns det som år och dagar sedan jag skrev något sist!

Allt är bra med mig iaf. Har varit mycket i huvudet nu det sista, så har inte orkar ge mig in och skriva. 
Går igenom alla dagarna lite snabbt :)

FREDAG:
Jobbade till tre ungefär. Sedan snabbt hem, snabbt ner till stan med Magnus. In på Tant grön och slängde snabbt i mig en macka. Sedan bort till tatueraren (Fick komma tidigare) och gjorde min super fina tatuering. Tog väl ungefär 1½timme. Så vid kl 6 var vi uppe vid Magnus syster. Hans systerdotter fyllde fem och fick Hanna Montana saker utav oss. Sen var det bara hem och ta det lungt.

LÖRDAG:
Upp vid 7 för att hinna äta frukost innan träningen började vid halv 9. Körde slut på mig själv verkligen!

Sedan duschade vi och gjorde oss iordning nere på onyx, innan mamma kom och hämtade upp oss.

Vi for till Göteborg för att kolla efter balklänning till Madde (lill-syrran), hon hittade en som var KANON fin!! Så glad för hennes skull.

Sedan åkte vi och handlade lite mat. (Och godis.. :/ inte bra)

Sen satte sig jag och mamma (Magnus var och spela tvspel hos viktor) framför tv:n och käkade tacos och drack vin. Och jag åt då även godis. Ajjabajja.
När melodifestivalen var slut så kollade vi på rallybrudar. Var väl varken bra eller dålig..mer en film man kanske ligger och kollar på en söndag eftermiddag.

SÖNDAG:
Vaknade med VÄRLDENS träningsvärk, kunde knappt sätta mig eller ställa mig. Än mindre gå!! Men men, det bar av mot knalleland iaf, med Madde och Pappa. Mycket trevligt. Var och käkade på Max (herregud,  goodbye viktväktarna, eller vad!) men satan vad gott det var med hamburgare!!
Köpte även lite dukar (Tavel dukar) och färg och penslar. Här ska göras tavlor! :D
Även en ljusrosa kofta fick lov att följa med mig hem..hehe..kunde inte låta bli.
Väl hemma så stog Magnus och hans arbetskompis i fullfart och dammsugade våra mattor med någon super dammsugare. Gud så praktiskt, slapp ju jag göra det! hehe..
Gick över till mamma och snackade lite..Innan det bar iväg igen. Den här gången åkte vi för att köpa hårfärg till mammi..sedan tog vi en extra lång runda hem..över ulricehamn ;) Det är så kul att fler tycker det är roligt att åka bil. Följde med mamma hem och hjälpte henne få färgen i håret.
När jag väl sen kom hem var jag heeeelt slut. Åt lite choklad (!!!!!!) och gick och la mig på soffan för att titta på Beck. Slocknade rätt fort så hann inte kolla klart.

MÅNDAG:
Upp och jobba..inga sura miner..hehe. Dagen försvann rätt fort (Hinner inte med längre). Sedan var det dags för dommerdagen!!! VIKTVÄKTARNA! hehe.. resultatet blev förvånande +-0.. hmm, bättre än att gå upp iaf. Får ju heeeelt skylla mig själv när jag stoppar i mig skit på det där viset som jag gjorde i helgen.
Efteråt plockade pappa upp oss och vi åkte runt i bilen och pratade. Usch vad känslosamt allt blev. Jobbigt att inte kunna kontrollera känslorna alls...allt bara kommer på en gång..Jobbigt jobbigt.
Kom hem..(igen) la mig i soffan en mycket kort stund (eftersom kl redan hunnit bli 10) innan jag gick och la mig i sängen.

Tisdag:
Började jobba kvart i 7 (alltså en timme innan jag skulle) för det var rätt mycket och göra. Börjar hellre tidigare än slutar senare.
Blev även en VÄLDIGT rolig grejj inplanerat idag..Iiiiih, vill bara berätta nu, men får nog hålla mig lite iaf.
Har ju inte hunnit planera så mycket ännu, såå..jag återkommer snart med mer info!!! :D hihihi..busig jag känner mig.
Efter jobbet ska jag iväg och köra spinning! (Och nu har jag ytterligare en annledning för att kämpa ännu hårdare) ;)

Såå.. nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. Ber om ursäkt för att det FORTFARANDE(!) inte har kommit upp någon bild på tatueringen.. Det kommer att komma så fort jag får tummen ur!

Ha det super sålänge!

Puss och kram!
Camilla


dan före gaddardan...

Hallå i snöovädret!

Fy fan vad deprimerande med snö nu..usch, give me knoppar istället!!!
Fick sms av Helene innan, deras plan blir försenat bara för all snö..så troligvis kommer dom missa sitt plan från amsterdam till thailand. För dom hade typ bara en timme på sig vid byterna. :( Stackars..får hoppas allt löser sig iaf!
Dom är ju iallafall 2st, värre kanske om man hade varit ensam och fått vänta en massa. Och så ska dom ju vara där en månad, illa om det typ bara varit en vecka..Måste tänka possitivt :)

Igår blev det inte någon styrketräning, systrarna hade inte tid och vänta sa dom. Hmm, hur tråkigt som hest att gå och träna gym själv på kvällen.. alltid fullpackat med folk då. Ingen fara att träna själv om det är tidigt på morgonen eller på dagen..men inte på kvällen.

Så jag tog en promenad upp till Magnus mamma efter jobbet i det underbara vädret, för att hämta upp Bellabulla. Stannade på en snabbkaffe, sen var det bara att bege sig ut igen för att fortsätta min powerwalk.
 
Tänkte i mitt stilla (läs: dumma) sinne att "Åh, gud vad skönt att ta turen genom kyppe och skogen, den vägen tar jag". Åh herre gud säger jag bara, hade dragit på mig mina träningsskor som det är totalt slätt under sulan på, och efter ett tag i skogen blev det BLANK IS över hela gångbanan..Trodde ett tag att min sista stund var kommen! Jag hade lätt bara kunnat stå rätt upp och ner och låtit bella dra mig utan problem, och då pratar vi om en hund på 2.5kg, så jävla halt var det!! Den sista uppförsbacken, innan vi nästan var framme vid det asfalterade igen, var så  fruktansvärt hal så tillochmed Bella bara gled baklänges ner igen.. var tvungen att gå in i skogen och gå i värsta terängen för att komma förbi backjäveln..Det var nära att jag hjulade av lycka när mina fötter äntligen rörde vid torr asfalt igen! Jag hade liksom överlevt 30min (tog alltså så lång tid att ta sig igenom den lilla skogsbiten) av ren dödsångest (ska kanske tilläggas att jag har riktig fobi för is och halka)
Så efter den här upplevelsen har jag konstaterat att jag inte kommer besöka skogen igen innan JUNI, då det omöjligt kan finnas en tillstymmelse av is kvar.

Idag har jag inte gjort så mycket..solat bara. Blev ju inte gjort igår, så det fick bli idag ist. När jag kom hem efteråt var bella helt till sig, så jag gick ut med henne en sväng, sen lekte jag lite med henne. Leka med bella innebär: dragkamp, slänga leksak, gömma leksak. Hon gillar även kombinationen att kasta leksak och att jag och gömmer mig medan hon hämtar den..och så får hon försöka leta upp mig. Alltid lika kul och höra när hon springer och letar. Super uppspelt :D Sötnosen..

Finns föresten en länk som jag tycker att ni ska gå in på.

http://www.djurensratt.se/portal/page?_pageid=33,7220249&_dad=portal&_schema=PORTAL

Dom samlar underskrifter för att få ett förbud mot sexuella övergrepp på djur.
Hjälp dom små stackarna som inte själva kan göra sin röster hörda, och lägg dom 10sek som det tar att fylla i namn, stad och mail. Det är inte mycket besvär, men kan göra en större skillnad!
Är ju för fan helt sinnes att det inte redan finns en sådan lag!!

Nu får jag nog ta och ge magnus en puss, han kom hem här nu!

Vi  hörs senare!

Puss och kram!
Camilla

Ps. håller på och dö av nervositet för morgondagen.... iiihh..




Mitt lilla älsklings busfrö!!







Jag lever...

hehe..har ju inte skrivit på 2dagar nu!! Kära nån så tokigt. Men har helt enkelt inte haft tid, tyvärr.

I måndags så var vi (Jag och madde) på viktväktarna..hade gått ner ytterligare 0.7kg. Tjohoo, super glad sålänge det går neråt :)
Efteråt stod Erika och pappa utanför och väntade. Åkte hem till Erika och satt där och snackade. Trevligt som fan :)

Igår (tisdag) så sprang jag över till gina på lunchen och hann få köpt ett par nya stuprörs jeans.. Var i stort behov av nya då mina andra par gått sönder.. :(  Men det var bra att man hann hitta sig ett par iaf.
Sen var det meningen att jag skulle ha kört spinning kl 5.. men jag och Helen drog ut på en promenix ist :) Det var mycket trevligt. Tack söt för promenixen och pratstunden ;)

Var även förbi hos Mike (tatueraren) och lämnade in en bild på vad jag vill göra nu på fredag.. (iiiiiih, redan på fredag, shit kommer ju typ dö, är verkligen super nervös) Hittade världens snyggaste motiv som jag ska ha på insidan av handleden..very Najs!

Idag efter jobbet ska jag genast bege mig mot onyx.. ska köra kondition och styrka idag. Gött att trötta ut musklerna lite. Funderar även på att sola en sista gång nu innan jag gaddar mig..
Tror iof att jag brände benen igår när jag solade..hehe.. Var och solade där på yxhammarsgatan. Är som att ligga i ett rymdskepp. Upptäckte även att i deras nya solarie så kan man plugga in sin mp3spelare så ens egna musik kommer i högtalarna inuti solbänken. Så jag brassade på där med min favvomusik, och hade nästan som mitt egna disco därinne..hehe..måste ju hörts ut :D Äsch, strunt samma, alltid kul att kunna glädja någon.

Nä, nu måste jag jobba lite till :)

Ha det bra sålänge!

Puss och kram!
Camilla


Här är tatueringen som jag ska göra på fredag.. :D Fan vad snygg den är!!!


Typ såhär..hade en annan mycket bättre bild på den..men den bilden var för stor för att lägga upp här tyvärr :(

Måndag förmiddag..

igen. Veckorna går så himlans fort! Hinner ju inte med :)


Hade ju som sagt kalas för magnus (Guud låter som att han är 4år hehe), det är alltid trevlig att träffa alla och snacka lite. Han fick underkläder av sin syrra med familj,  en soda streamer av sina föräldrar, och ett presentkort på Jack&Jones från mig, mamma, erika och madde. Så han var helnöjd :)
Vi har tänkt att köpa en såndära streamer tidigare, men det blir ju aldrig av.. så det var ju en jätte rolig present. Så gott med kolsyrat cirtonvatten.

Erika och Mamma stannade kvar efter att dom andra gick hem. Så vi kollade på tv och pratade. Lite senare på kvällen gjorde vi varma mackor och kollade på wipe out! hehe..riktigt roligt program faktiskt :)
Sen kollade vi på Beck. Älskar Beck-filmerna.. speciellt Gunnvald, hehe..

Så min helg blev väldigt trevlig fast inte allt på min lista uppfylldes. Hade ju kunnat tex. gått ut och festat, men vill inte riktigt chansa på att dricka alkohol ännu, vill ju inte sabba viktnedgången nu när det går neråt :)
Fan vad ruttet att ha betalat för att se att man går upp!? Usch och fy..
Så vi får väl se, det stora ögonblicket är ju ikväll..har jag gått ner eller inte? hehe..

Funderar på att gå och sola efter jobbet idag, slutar ju redan kvart över 3 :D Fördelen med att vara tidig.
Efter Viktissarna ska vi träffa pappa, ska blir kul. Blir nog hemma hos mig tror jag.
Återkommer säkert lite längre fram idag, så ni får ha en toppen måndag(så gott det går) sålänge!

Puss och kram!
Camilla


Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Magnus födelsedag...!!

Hurra hurra hurra!! :D

Idag blir Magnus 24år! Har plockat undan här hemma lite nu innan folket kommer vid 3 tiden..
Han fick ett superhärligt Duntäcke och dunkudde utav mig, och så kommer mamma med liite till som jag också är med på :)

Igår när jag fick komma hem igen, så hade Magnus gjort super mysigt här hemma, tändt ljus och lagat super god mat! Mumsfillibabba!
Sen kollade vi på melodifestivalen, sen började någon film men jag slocknade rätt fort. Hehe..

Efter kalaset så blir det nog rätt lungt, hade tänkt ta en långprommis, men snöar ju så förjävligt!
Så det får nog bli soffan, mjukiskläder, osminkat, och bara vila, har ju en hel arbetsvecka framför sig.

Vi hörs senare!

Puss och kram!
Camilla

Äntligen Lördag!

Är hemma en sväng nu innan jag blir utslängd igen!! hehe, magnus tycker ju att jag ska hålla mig bort till sju.
Så jag och Bellis drar över till Mamma och syrrorna sålänge :)
Trevlig det med. Innan jag stack iväg imorse så tog jag lite bilder, här är lite smakprov:





Hade på mig en ny kofta från Gina, ett par svarta tajts och mina UGGs :)
Återkommer senare när jag vet vad som händer.

Puss och kram!
Camilla

Var är min säng??

hehe..eftersom jag fortfarande ligger i soffan så måste det ju bara betyda något av två saker.. 1: jag hittar inte min säng, 2: jag har ändrat om min sida lite..hmm..vilket är det?!

Joo, har ju ändrat sida, och trög som jag är så tar det enormt med tid för att ändra färgen på ett ställe..hehe
Vad tycker ni då? ser inte riktigt lika 14:is ut va, med hjärtat och grejjer? Får väl hoppas det iaf.
Nu ska jag ta mig ett sista bloss, sen MÅSTE det fan bli sängen!! Jisses..

nattinatti!

Puss och kram!
Camilla

Friday night live...from my livingroom :)

Tjabba tjena godingar!

Hoppas ni har en toppenmysig fredagskväll, för det har jag iaf :)
Tog tag i en halv sak från listan..ligger i soffan med favvotäcket på mig och kollar på en suuuuper B film på 5:an, Snakes on a plane..hmm.
Det mest löjliga jag någonsin sett var när en av ormarna bet tag i en...... TUTTE!!?? aahaha, höll på att kissa ner mig av skratt. Samuel L Jackson gjorde ju en ordentlig miss när han valde att vara med i den här kalkonrullen!! (skrattretande alltså! Den måste ju gå under komedi)

Efter jobbet var jag iväg och köpte Magnus presenter.. :) Får hoppas han blir glad!

Måste upp tidigt imorgon, typ redan vid 7.. ska följa med systeryster och hitta på lite saker.. och Magnus har sagt att jag måste hålla mig hemifrån mellan kl 15-19.. Och prick 19 ska jag vara hemma igen..hmm, får se vad han hittar på. Är ju min namnsdag imorgon, så kanske får världens present!! hehe.. I´m not counting on it!

Känner att jag är dötrött..för skriver typ bara första bästa som ploppar upp i huvudet, så texten blir väldigt osammanhängande.

ojojoj, nu kollar magnus på män i puttesmå svarta cyckelbyxor som slår varandra totalt. (tv4 sport)
Hett värre, nästan lika hett som Tom Jones! hahaha

Godnatt och sov gott, nu går jag och lägger mig!

Puss och kram!
Camilla



Här får ni något redigt att bita i, se snakes on a plane vettja! ;)



hahahaha.. Vill inte visa bröstvårtor i min blogg så jag har själv här censurerat ;D

IT´S FUCKING FRIDAAAYYYY!!! Wooohoo..hehe

Det går ett redigt fredags-lycko-rus igenom min kropp idag..
Tänker på allt jag vill göra i helgen, ungefär 1/10 av det kommer väl att hända..hehe

*Jag vill dricka en massa vin och prata om meningen med livet och andra djupa saker (även mer lättsamma saker)
*Vill gå ut och slå klackarna i taket.
*Vill ta mitt täcke och krypa upp i soffan med en stor godispåse och kolla film.
*Vill träna och sola.
*Vill åka roadtrip med min älsklingsmusik på högsta volym och sjunga för fulla muggar.
*Vill ta in på hotell och lyxa till det med tre rätters, champange, galet *** och hotellfrukost! (censurerade lite där, eftersom både mamma och pappa läser bloggen ;) )
*Vill gå på bio.
*Vill fira min Älsking Mangus på födelsedagen.
*Vill ta en låååååång promenad i skogen och bara andas in REN luft. (så ciggen skulle jag lämnat hemma)
*Ha en Spa-dag.
*Ha en Shoppingdag inkl allt (Shopping, ett bra sällskap, oändligt med pengar, Lunch)
 *Vill sitta på en uteservering i värme (alltså sommar värme) med solglasögon på och ett glas iskall öl.
*Jag vill bara kunna vara!
*Vill åka bort på en weekend. (jag är flexibel, nöjjer mig med antingen: Stockholm, London, New york, Paris, Milano, L.A, ) hehe..

m.m m.m. m.m.... listan kan göras lååååång! :)

Nu ska jag fortsätta njuta av mitt fredagsrus, då ingenting känns omöjligt!!!

See you later, terminator!

Puss och kram!
Camilla




Sweet Home Lugnet!

Pappa, Madde, Erika och Bella satt utanför jobbet och väntade i bilen.
Åkte hem och lämnade Bella, sen for vi ner till Thai Silk och göttade oss..
Jag käkade risnudlar med kyckling, mm.. blev faktiskt inte så många points :) Så bra, behöver man inte ha dåligt samvete, hehe.

Nu sitter vi och kollar på medium, brukar vara göör bra! Får vi hoppas att även denna säsongen blir.

Såå..har faktiskt inte tid att skriva mer just nu.. Tv:n ropar på mig, hehe..Tragiskt! ;)

Puss och kram, och sov så himla gott!

Camilla



Kolla här, dom bara väntar på att jag ska kolla på dom ;)

lugna gatan....

Jisses vad det är lugnt på jobbet...
Sitter typ i en dvala...SÅ trött är jag.. har hellre lite och göra..går lite snabbare då!

Sitter och nynnar på lite diverse låtar som poppar upp i huvudet..
Ex:

"What´s up pussycat"- Tom Jones
"Final countdown" - Europe
"Här kommer pippi långstrump"- ?
"Womanizer" - Britney Spears
"Beautiful" - Akon feat. ?
"Vi går över daggstänkta berg" - ?
m.m m.m.

Nu ringde pappa, dom står utanför och väntar! Måste jag bara vänta på att kollegan som arbetar kväll röker klart så jag kan få gå, jiippiie! :)
Fast jag trivs enormt på min arbetsplats så är det alltid skönt att komma hem! eller hur Sonja?! hehehehe

Hörs säkert senare!

Puss och kram!
Camilla




Vem kan tacka nej till en sådan här hunk!!?? Sexxxxxy..hahaha


Härliga Torsdag!! :)

Sitter på min plats på jobbet och blickar ut över knalleland! Solen försvann precis bakom en massa moln..och jag som tänkte skriva att det är så härligt att solen är framme.. Attans (eller Bugger som man också kan säga ;) )

Har varit en rätt lugn dag på jobbet änsålänge.. Skönt ibland!
Helen den lilla räkan , smet redan vid 12! Futtis!  ;)

Idag när jag gick till jobbet så var det en yngre kille som gick framför mig. Jag gick i min egna lilla värld med Brittan på högsta volym.. helt plötslig tvärstannar han och PLOCKAR UPP EN FIMP som någon främmade människa har slängt på backen, och borstar av den lite och stoppar den i fickan!! IIIuuuooo! Gud vad äckligt! Han blev alldeles stel när han upptäkte att jag gick bakom.. så han stog kvar en lite stund så jag hann förbi honom.
Han ska fan skämmas..har man inte råd att köpa cigg så ska man fan inte röka!
Jag menar det är inte fräscht eller coolt att röka i vanilga fall, men att röka någon främlings gammla ruttna fimp från marken är BRA MYCKET äckligare och ocoolare! Fy satan alltså..

Efter jobbet idag ska vi träffa pappis, det ska bli trevligt! Har inte bestämt vad vi ska hitta på, så vi får väl se.

Magnus fyller ju år på Söndag, han blir hela 24år (höll på att skriva 14..haha..det hade ju varit äckligt!)
Har nu äntligen kommit fram till vad jag ska köpa till honom i present. Kan tyvärr inte skriva detta här, då han läser min blogg varje dag..hehe, det skulle ju bli en redig miss! 

Be back later!

Puss och kram!
Camilla

Redan tillbaka..hehe..

Herregud..har fortfarande inte börjat med maten..hehe..fan vad sent det blir..jajaa, vad gör man inte för att ni ska få se bilder ;)





Här är då väskan..den är INTE så blank i verkligheten som den ser ut här.




Solisarna! Såå snygga!

Och finally.... :) (*trummvirrvel*)




Min Frillidill!!! :D slingorna syns lite mer i verkligheten mot var dom syns här.
(vet inte vad det var med kameran idag) Och min vackra nuna får ni se någongång när jag inte
precis varit och tränat, Vill ju gärna att ni kommer tillbaka och fortsätter läsa..hahaha ;D

Det var väl det.. Ha d gallojers!

Puss och kram!
Camilla

PS. Sov gott föresten!

I´m finally hooooome!! :D

Hej era små korvar!

Nu är jag äntligen hemma.. Hände inte så mycket mer som fick min dag att gå åt helvete (*peppar, peppar*)

Efter jag slutade så gick jag och mötte upp Erika (även kallad Erret ;) ) utanför Café viskan, så gick vi till onyx ihop.
Där mötte vi upp Madde.. Körde väl först lite uppvärmning, sen mage, rygg och axlar..sen fick vi nog. Tog vårat pick och pack och gick till åhléns istället.. Där jag äntligen köpte den super fina väskan som jag gått och spanat på ett tag, hittade även ett par snygga glajjor (ett coolare ord för solglasögon för er som inte hänger med..hehehe) som också fick följa med hem :) (Tänkte ta kort på dom men kameran vägrar starta..så det kommer bilder så fort jag laddat batteriet lite)

Måste komma på något snabbt och lätt att laga..funderar på lax..men jag vet inte. Kanske blir samma som igår, köttfärssås. Har fått någon dille på vitlök..har typ göör många klyftor i maten..("stinky-ass" är jag även kallad nu för tiden ;) )

Ringde Mangus innan..han befann sig på någon enslig skogsväg och vägrade lägga på luren, han är så jäkla mörkrädd. Inbillade sig att han såg gubbar överallt..
(han och hans jobbarkompis är ute någonstans i skogen och jobbar)
Jobbarkompisen hade tagit bilen och åkt iväg för att jobba lite längre bort.. så han var livrädd..hehe, stackarn!

Nää..ska försöka koka ihop något nu, men återkommer lite senare med FÖRHOPPNINGSVIS bilder på det nyinköpta och kanske, bara kanske, även mitt hår :D

Hörs sen!

Puss och kram!
Camilla

Lugn och fin...

Men herre gud det här är inte min dag!!!

Innan när jag hade lunch (När man är sen så har man lunch mellan 13-13.30, och då är man typ själv i köket, för alla andra har mellan 12-13) så stog det ett par stycken bakom mig och diskuterade med varandra (PÅ ARBETSTID ALLTSÅ!) om hur deras ungar brukar bajsa och kissa på sig, och VAR dom brukar bajsa m.m. (Väldigt ingående)
Men allvarligt... Hur fräscht är det för mig att sitta och lyssna på äckel barnbajs när jag äter min köttfärssås??
Tänker sig inte folk för? Jag har väl för fan ingen lust att bli tvingad till att lyssna på det!?
Skärpning för fan..

Det är ju inte min dag idag, som sagt.
Nu fattas det väl bara att det är JAG som typ bajsar på mig på träningen samtidigt som jag äter.. Bara för att göra saken värre.. Allt som jag är irriterad på, på en och samma gång!
Plz, I give up! Den här dagen är sååååååååååå förlorad! Give me tomorrow, give me tomorrow!

Irritation!!

Idag ska man nog passa sig för mig.. märker att jag är VÄLDIGT lätt irriterad..räcker med mycket lite för att jag ska tända till! Hmm.. inte roligt.

Var ju hos frissan igår iaf. Blev JÄTTE nöjd! Blev väl inte riktigt så ljust som jag hade tänkt mig, men inte så konstigt heller kanske med tanke på att jag var typ svart i håret innan. :) Så det blev nog en 5-6 steg ljusare iaf.. Så nu har jag en perfekt grund för att fortsätta göra slingor i!
Lite ovant bara, får typ en chock varje gång man går förbi en spegel..hehe..

Efter jobbet idag ska jag iväg och träna.. har inte alls någon lust med det, JAG VILL HEM OCH SOVA!!

*Pust*

Bajs Bajs!
Camilla


Då var det Tisdag!

Sitter redan på jobbet och ska snart slå igång växeln :)
Är egentligen sen (9-17.30) den här veckan, men eftersom jag ska till frissan vid 15, så var Helene en ängel och bytte med mig för hon var tidig(6.45-15.15) denna veckan så då behöver jag inte gå så jätte mkt tidigare! Det är ju bra!

Var ju på viktväktarna igår, hade gått ner 0.6kg :) Jag blev super glad för jag var bombis på att jag skulle ha gått upp, för jag har varit VÄLDIGT dålig på att skriva upp alla måltider..hmm..bättra sig den här veckan, vill ju se resultat till sommaren iaf :)
Tror inte jag skrev vad jag hade gått ner veckan innan det..0.5kg hehe..men va fan, sålänge det går neråt så är jag glad. Hon som gör vägningarna sa att det är en normal viktnedgång (alltså ca 0.5kg i veckan) och att jag ska vara glad att det änsålänge har gått spikrakt neråt..för det kommer ju komma en period då man stannar upp ett tag i vikt (möjligt att man minskar i omfång, därför man också ska mäta sig :) ) för att sedan fortsätta tappa. Så vi får väl se när den tiden kommer..Men jag ska iaf göra allt i min makt för att den inte ska komma alls! Hehe..

Hann föresten skriva ut några bilder på hårfärger jag skulle kunna tänka mig.. Är nog bäst eftersom jag suger på att försöka förklara den, då är det bättre att ha med sig bilder så dom förhoppningsvis fattar :)
Det blir nog (OM DET GÅR FÖRHOPPNINGSVIS) Någon mer varm beige/guldig nyans av blond och mycket mycket ljus brun..vill att det ska smälta ihop bra..inte så det ser ut för mycket som en sebra, av ränder..Men vi får väl se HUR ljust dom kan gå...hoppas hoppas hoppas att det blir som jag vill *håller tummar stenhårt*

Nu orkar jag inte skriva mer för tillfället. :)

Puss och kram!
Camilla


Nerver på utsidan.. ;)

Börjar bli riktigt nervös för morgondagen nu..
Ska ju till frissan och klippa, avfärga, tona och förhoppningsvis slinga...
Börjar få tvivel på om jag verkligen ska bli ljus... :/
Fast va faaan, har ju varit mörk så länge nu..banne mig dax för något nytt! Nää, nu får jag ge mig, klart jag ska fixa håret ljust! :D

Så får det bli, men är ändå lite nervig.. hur kommer man se ut liksom!?

Puss och kram!
Camilla


Schallo mina vakkra lejzare!

hehehe...ingen aning varför jag skulle inleda inlägget med att skriva så..men men.. :)

(Ni är nog vackra, så..det passar nog bra!)


I Lördags så var jag ju då med Tina..Tog ungefär 30-40min för oss att hitta ett fik där det fanns någon plats..verkar som hela borås hade samma idé som oss, med att gå och fika. Men tillslut hittade vi ett inklämt bord på Tant grön :)

Så vi slog oss ner och satt där och tjötade ett tag, MYCKET trevligt måste jag säga.. Sen gick vi och kikade lite i affärerna, har ju kommit SÅ mycket fint överallt nu känns det som..finns hur mkt skor som helst som jag skulle vilja ha! Ge mig pengar NUUUUUU!!
Efter en stund drog vi oss hemåt.. Hade hämtat ut min tränings-box, så jag kikade igenom dvd:erna för att se vad jag hade lagt pengarna på..hehe.. Men det verkar faktistk vara riktigt grym träning..så nu jävlar! :D

Sen skulle jag och Magnus ge oss iväg för att köpa lite Bella mat (alltså hundmat), så vi gick och lånade mammas bil.. Blev borta liiite längre än vad vi hade tänkt.
För vi köpte då maten, sen åkte vi och solade, hyrde film och sen handlade vi lite så vi kunde äte på kvällen :)
Så när vi var hemma sen igen efter 2timmar, hade mamma hunnit bli lite orolig att något hade hänt. Tänkte ju inte på att höra av mig till henne och säga att vi hade liite mer ärenden att göra än vad jag trodde, hehe..elak jag är.

Vi hyrde någon film psykologisk thriller..men jag somnade så jag kan tyvärr inte uttala mig om den var bra eller inte! :/

Söndag sov jag till typ 9..Sen var det upp och börja städa.. :)
Är väl inte det roligaste, men ett ont måste, såg helt förjävligtn ut hemma..
Upptäckte efter en stund att vi varken hade rengöringsmedel eller trasor..hrmmfh.. Men fortsatte att plocka undan och slänga skräp, så det bara var damma och dammsugningen kvar.
Efter det var jag redig och betalade räkningarna (Jaaaaaa, jag vet..det var kanske lite sent, men bättre sent än aldrig eller??!!) ;)
Blev possitivt överaskad av summan pengar vi hade kvar efter allt var betalat, så det var ju trevlig, inte lika tråkigt att betala räkningar då :)
Sen begav sig Jag, Mamma och Madde (syrran)  iväg till knalleland. Madde köpte stövlar på Skopunkten, och jag köpte en mysig kofta på gina..
Efter det så åkte jag och mamma vidare till city och storhandlade hem till mig. Var ju typ eko i kylskåp, frys och skafferi!
Men nu är det andra bullar.. Sprängfullt överallt. Gilalr nät det är så..då slipper man tänka på att man måste handla hem något..för allt finns ju redan hemma.
Så igår känndes det som att jag plockade på mig en hel del vuxenpoäng! Kännde mig super redig..

Så efter att vi (jag och magnus) plockat in alla varor så satte vi igång och fortsatte klart med städningen! Piiuuh, kämpigt men skönt att sätta sig sen i soffan med en kopp rykande chai-the och bara njuta av att allt blänker och luktar gott! (och strumporna är inte fulla med hår och smulor! hehe)

Senare på eftermiddagen så promenerade jag och magnus ner till solariet och la oss där en stund. Tog som fan! (Iaf till skillnad mot hur jag såg ut innan, blekfis) Alltid kul att se skillnad :)
Efter 8 kom mamma och madde förbi och vi kollade på beck, jag somnade som vanligt, hehe..
Sen kröp jag ner i sängen och sov som en stock..så skönt!

Återkommer senare igen..nu ska jag gå på lunch!

Puss och Kram!
Camilla


RSS 2.0