Glad påsk i efterskott! :) oj vad längesed...

img_6633 (MMS)

Glad påsk i efterskott! :) oj vad längesedan jag uppdaterade! Hihi.. Har njuuuuutit av det underbara vädret. Liam har varit sjuk också.. Var hemma från dagis nästan hela förra veckan. Sen när påsken kom så har vi myst med min familj och Magnus familj (är väl bådas familjer  men så ni fattar lättare :) ) och Liam var utklädd till en liten påskgubbe på lördagen.  Och nu är det jobb och dagis igen.. Var inte jätte sugen att gå till jobbet igår.. Men men, är ju alltid kul att vara ledig när det är sol. I helgen har vi ingenting planerat ännu, så vi får väl se vad som händer. Ooo föresten, målet att bli av med mammakilorna är nu nått och 1kg förbi!! Så underbart. Så nu siktar jag mot nästa mål :) ha det bra sålänge!! Puss o kram


Hej! Idag har vi myst med Tina och Fanny. ...

img_8988 (MMS)

Hej! Idag har vi myst med Tina och Fanny. Och vi var på premiärturen till djurparken. Vet inte om det egentligen var något för Liam, eftersom tex. fläkten i taken i lejonhuset var SÅ mkt mer intressant än lejonet framför honom. Men men kul hade han iaf. :) igår blev det lite mkt vin, så idag blir det väldigt lugnt. Jag och Liam ska vara själva ikväll och mysa. Mamma kommer väl säkert förbi en sväng också. Är så sugen på nån god mat med... Typ thai, kebab, pizza m.m jaja vi får se vad som händer. Ha en underbar lördagskväll!! Puss


Tog kort på dagis tv så ni kan få se lille...

img_4720 (MMS)

Tog kort på dagis tv så ni kan få se lilleman när han var en liten kissekatt på maskeraden <3 Älskling!


Imorgon är det fredag!!

Veckorna flyger iväg i en väldig fart!
Imorgon så har jag redan arbetat i 2veckor, känns det inte som. Har inte tröttnat det minsta.. Men det har nog med mina underbart roliga jobbarkompisar att göra! Utan dom hade det nog inte varit lika kul :)

Och Liam har ju varit på dagis, och är huuur redig som helst!
Igår var det maskeradfest och Liam var en liten gullig katt.. hihi.. Det som är lite roligt med hans avdelning är att i kapprummet sitter det en tv på väggen och på den sätter dom in bildspel med kort på barnen och på vad dom gjort under dagen. Ok dom byter ju inte bilder varje dag, men när det varit nåt särskillt som hänt så :)
Så när jag hämtade Liam igår så kunde jag ju kolla på bilderna på tv:n och se hur Liam klättrat lite överallt och lekt med alla barnen <3 Så mysigt!
Han ska även ha målat en kyckling med fingerfärg (han fick väl förmodligen hjälp..hehe) som vi ska få ta med hem nu till påsk. Gud så gulligt.

Annars i veckan har vi faktiskt inte gjort så jätte mkt. Man är så trött nu på eftermiddagarna när man inte är helt van med att arbeta ännu, så det man orkar är att jobba och gå hem och leka med Liam. Men häromdagen så var jag och Liam iväg och fikade med Rebecca ( http://stureplan.se/bloggar/rebecca ), Nathalie ( http://metrobloggen.se/nathaliejohnsson/ ) som var hemma i Borås och hälsade på och Emelie och Max. Guud så Max hade växt sedan jag såg honom sist! Goding <3 Och det var riktigt kul att träffas alla samtidigt för det händer inte ofta! 
Och idag kom mamma förbi och jag hjälpte henne klippa och tunna ur håret, blev skitnöjd med resultatet!

Imorgon ska jag förmodligen träffa Emelie och Max, och kanske nåt glas vin ;), efter jobbet.
Annars har vi inte så mkt planerat i helgen.
Hade SÅÅÅÅ gärna velat gå på Rebecca & Fionas spelning på x&y på lördag, men har fan inte råd. :/
Vet inte om ni följde deras serie på svtplay, men det gjorde jag och jag tycker dom är GRYMMA!
Men men, förhoppningsvis spelar dom väl någonstans i närheten snart igen.

Och nästa vecka är det redan PÅSK! Och man som tyckte att påsken var så sen i år, men nu är den här. Påsken för mig är = vår!! Vädret spelar väl också in såklart, men påsken är ändå ett säkert tecken på att vi går åt rätt håll :)
Visste ni föresten att VÅRmarknaden infaller den 3-4 JUNI!? Inte fan kan man kalla det för VÅRmarknad då?
Lite väl sent kanske? Jaja..
Hihi.. massa saker ihoppressat i ett inlägg. Märks att det var längesedan jag gjorde ett inlägg från datan, är så mkt smidigare att skriva här än på telen, så man vill liksom passa på :)
Nää men nu måste jag börja avsluta så jag inte missar Big brother.

Hoppas ni får en underbar helg och så håller vi tummarna för fint väder till helgen!!


Förrförra helgen när vi var på tjejkväll körde jag med löshår, rätt nöjd faktiskt!

Hallå hej! Vilket underbart väder vi fått ...

img_7943 (MMS)

Hallå hej! Vilket underbart väder vi fått nu då!!? Man blir ju helt lycklig :) i lördags var jag, mamma och Liam i Göteborg och hade det bra i solen. På kvällen sov vi över hemma hos mamma och kollade på skräckfilm :) Och i söndags var vi +Erika och Madde i Varberg, åt glass och hade det bra. Så kan verkligen inte klaga på denna helgen. Heeelt perfekt! Idag efter jobbet/dagis så var det så sjukt fint väder igen så vi ville inte gå in, så det fick bli en tur till lekplatsen i nästan 2timmar. Måste ju passa på känns det som. Jaja.. Det var väl det jag ville säga. JO men föresten(!), jag vägde mig i tisdags förra veckan och nu har jag 1kg kvar till grav.kg är borta! Wohoo.. Går iaf fortfarande neråt. Okej DET var allt :) puss puss


Lillskrutt och Bella har somnat i soffan.....

img_0118 (MMS)

Lillskrutt och Bella har somnat i soffan.. Skär i hjärtat att behöva väcka.


RSS 2.0