Onsdag.

Idag är det ett riktigt rusk väder!

Vi har bara tagit det lugnt.. Krypit runt på golvet och busat med Liam, varit ute en sväng med Bella, duschat och vilat. :)

 

Ikväll är jag och syrrorna själva hemma hos mamma. Så vi ska ha en riktig myskväll har vi bestämt! Eller jaa, själva och själva..hehehe. Liam är ju här och Bella är ju här (Magnus kommer säker ocksåt vara här fram tills han börjar jobba) så det är ju bara mamma som är borta :)
Men iaf, vi ska göra lite god mat, köpa godis och först kolla på Grey´s och sen på 2filmer.. så blir en seeen kväll idag.

Just det ja! Jag har ju inte berättat om i lördags.
Var ju då först hemma hos Sofia och hennes kille. Drack Asti och vin medans vi lagade mat.. Blev hur gott som helst! (Förutom att jag hade ansvar över köttet.. och pratade så mkt att jag glömde krydda dom + att dom på något underligt sätt "kokade" i smöret ist för stektes.. Men blandade man det med den andra maten så smakade det också gott! :D )
Sen satte vi oss och gjorde en spellista med alla gamla låtar som vi brukade lyssna på..
JISES vilken blandad musiksmak!! Scooter, Spicegirls, Clawfinger, Bloodhound gang, Ultimathule, Basic Element, Marilyn Manson, Popsie m.m. m.m. m.m...
Sjuuukt roligt. Och sååå många låtar som man glömt av.. och sååå många danser som vi stått och hittat på till dessa låtarna!! hahahaha..jaa guud.. Var ett tag sedan man skrattat sååå mkt på en kväll!
Sen slank det ner några jägergroggar också innan vi drog iväg.. (tanken var väl att vi skulle gått ner vid tio-halv elva.. men vi var inte nere förens efter halv tolv..
Sen väl ute på Grand virrade vi väl mest runt vad jag kan komma ihåg :) Baren hit, dansgolvet dit, rökrutan här, toaletten där.. ja jävlar vad kul det var!
En riktig lyckad utekväll!

Nää, nu ska jag ut i blåsten och regnet och ta mig en cigg! Hoppas ni får en lika mysig kväll som jag ska ha!

(tänkte laddat upp en bild.. men det vill inte fungera, så då får ni helt enkelt klara er utan! ;) )


Såhär vill Liam alltid ligga när det är da...

p101026002 (MMS)

Såhär vill Liam alltid ligga när det är dax för vila. Man får väl passa på och njuta nu när han vill mysa utan att man tvingar honom :) min älskade skatt!


Vitt vitt vitt

Hallå!

Då var det än en gång min favvodag! :)
Men verkar inte hända så jättemkt idag.. Med tanke på vädret! Helt massa snö ute!
Årets första snö, 22 oktober! Tiiiiidigt.
Tur att jag tog med mig Liams vinteroverall till mamma, ifall man väljer att gå ut!
Och jag har fortfarande ingen vinterjacka! Börjar bli dax att hitta en kanske..hehe..

Imorgon är det då dax för klassåterträff på Grand.. Eller rättare sagt återträff för alla 84 i Borås!
Jag ska inte dit på middagen, utan jag och min bästis från högstadiet, Sofia, ska laga lite mat hemma hos henne och dricka vin innan.
Tror det öppnar upp efter kl 22.
Ska bli kul faktiskt!

Nää, nu ska jag försöka få i mig lite frukost och se om man kanske hittar på något idag iaf :)



Vintern för 2år sedan.


Hej mitt i veckan!

Hej hopp!

Kära nån vad kallt det är nu.. ruggit värre!
Idag var jag och Madde nere på stan redan när dom öppnade. Tog först en cigg med Erika och sen gick vi lite i affärer.
Köpte lite grejer till Emelie, Ville och lille Max och hämtade ut ett paket som låg och väntade på mig.
Sen traskade vi upp till sjukhuset. Stack upp en snabbsväng till BB för att ge Emelie "goodibagen": Två tidningar (Elle och King), gott&blandat och mjölkchoklad, 2cola light, En mysig tröjja till Emelie, en jättegullig stickad sparkdräkt och en snuttis till Max. Sååå glad blev hon för det.
Sen var det vidare till hörcentralen med Liam.
Alla testerna gick jättebra den här gången och Liam var såå himla duktig.
Sen gick vi hemåt igen och tog det lugnt.

Nu ska jag snart över till mamma.. Magnus jobbar än en gång natt, ons-fre. Så på lördag är vi hemma igen :)
Blir ett himla rännande, men nu när Magnus fått nytt jobb så kommer det iaf inte bli nätter.
Tror han bara har 3 nätter kvar nästa vecka också, sen får vi sova hemma när vi vill. Hehe..

Nää, nu måste jag nog börja kolla över vad vi ska ha med oss hem till mamma.
Hörs snart igen!




Tisdag, fisdag..

Iaf med tanke på vädret!

Men en rolig grej är att min vän Emelie (och Viktor förstås) nu har fått sin lilla efterlängtade son!!
Ååååh..blir så glad av sånthär!! Lyckokänsla i magen verkligen. Känns som att man själv skulle vilja ha en si sådär 10st bara för att få känna lyckan om och om igen! Fast minus smärtan då..hehe..
Nää, så många som tio blir det förhoppningsvis inte.. men iaf en till lite längre fram.
Men till saken.. MASSOR av grattis och kärlek till dom!

Annars idag så har vi inte gjort så jättemkt. Madde var förbi på förmiddagen/dagen och hälsade på en sväng, innan det var dax för mig och Liam att bege oss till mammagruppen.
Idag handlade det om relationer.. Rätt intressant faktiskt.
Sen hem igen och Liam fick lägga sig och vila..och där ligger han än. Jätte trött liten hjälte!

Imorgon ska vi till örondoktorn och kolla Liams hörsel igen.. Får hoppas testerna går bättre den här gången. Tröttsamt att behöva springa däruppe fram och tillbaka.

I helgen var det bara lugnt, sov ju hemma hos mamma som sagt.. Och i lördags så kollade vi på film. "The runaways" och "Dear John".. Jäkligt bra filmer, och dear john.. herregud, både jag och Erika stod på balkongen rökte när filmen var slut och grät fortfarande!! Var längesedan jag grät så mkt till en film. Den är verkligen sååååå att rekomendera!
Och på söndagen så åkte jag, Magnus, Liam, Erika och Madde på en liten roadtrip till göteborg och åkte runt och kollade på hus inne i stan.
Hehe..söndags nöje! :)

Annars har jag väl inte så mkt att berätta.. Lägger in lite bilder på mig och Liam som jag tog idag ist.





Härliga fredag!!

Hejsan hoppsan!

Då var det en av dom bästa dagarna på veckan nu då.. Håller ni inte med?

Fredagar.. Inte lika jobbigt att gå till jobbet, hela dagen går man runt med en sorts lyckokänsla i kroppen. Känns som att det redan har blivit liiite helg. Man vet att en skön kväll väntar. En hel helg framför sig och man bara går och myser av tanken att man kan göra vad man känner för under 2dagar.

Jaa, fredagar har alltid varit en av mina favvodagar och är det fortfarande fast jag är ledig alla dagar nu. Det är något slags rosa skimmer över just den här dagen. Härligt!
Och saken blir ju inte värre av att Idol har kommit igång igen.

Inatt sov vi då första natten hemma hos mamma och idag ska vi väl vara med Madde.
Tina skickade sms förut och undrade om jag och Liam ville hänga med till badhuset, men varken jag eller Liam har några badkläder. Så får försöka fixa lite badkläder så man kan hänga på någon gång. Skulle vara mysigt tror jag och Liam hade nog gillat det.. Han ÄLSKAR att bada och plaska :)

Men så blir det alltså inte.. utan vi får väl hitta på något annat ist. Känner för att göra nåt iaf!

Så ni får ha en helt UNDERBAR fredag, för det ska jag definitivt ha!!

En trött jag, Madde och Liam (fast här är han i min mage :) )


...

Hallå!

Då var det torsdag redan.. guuud vad veckorna går fort!
LOVAR att snart är jul och nyår över och förbi!

I måndags var jag hos frisören och fixade mitt hår.. Blev huuur nöjd som helst!
Toppade igenom håret för att få bort det värsta slitna, och sen la hon en del folieslingor som vi ljusade upp.  Skitsnyggt, flyter väldigt bra ihop. Är inte någon JÄTTE förändring men skitsnyggt :)

Sen i tisdags var vi i Ullared och shoppade (med vi, menar jag jag, Magnus och Liam).
Magnus hittade en vinterjacka och lite tröjjor, jag hittade bara stumpor. Men till Liam hittade vi endel, lite kläder och leksaker. Så nu är vi klara med alla hans julklappar!! Känns fruktasvärt skönt att inte behöva lägga hela novemberlönen på det.

Och igår var jag och Magnus iväg och storhandlade hem. Fattar inte varför man inte gör det oftare!? Fan vad man tjänar på det! Så nu har vi mat för över en vecka framåt.. skit gött ju!
Blir så mkt lättare att hålla viktklubb tänket om man har mat hemma redan och kan planera på ett annat sätt, än att sitta skiiiiit hungrig och försöka komma på vad man ska äta för att sen kunna åka och handla.. Då blir det lätt att man skiter i det och bara äter första bästa man kommer på.

Idag händer väl inte så mkt.. Tänkte jag skulle plocka undan lite och dammsuga av. Magnus ska ju jobba nätter nu igen (tors, fre och lör- natt) så vi ska sova hemma hos mamma från idag till söndag. Då kan det vara skönt att veta att det är fint här hemma sen när man kommer hem igen på söndag.
Fick nästan lite ångest sist jag hade sovit hos mamma och kom hem och såg all skit och disk.. man lär sig av sina misstag.

Nää, nu ska jag ut och ta ett bloss innan jag kör igång! :)
Ha en toppendag!
















Otäckaste jag varit med om tror jag!!

Hallå!

Igår hände något som jag tror är det mest obehagliga man kan vara med om..

Liam ramlade ner från mammas säng!!!

Jag och Madde låg i vardagsrummet och kollade på TV, medans Liam sov, när jag plötsligt hörde världens duns och sen ett vrålskrik.
Jag flyger bokstavligen talat upp från soffan och springer in i sovrummet och hittar honom på rygg nere på golvet!!!
Tar upp honom och försöker lugna ner han, men det går inte.. Så båda jag och Madde börjar gråta också. Guud.. En miljon tankar hann ju fara igenom ens huvud..
Men efter en stund så börjar han lugna ner sig och jag känner och klämmer och kollar överallt på honom men det verkar inte ha hänt någonting. Förutom ett litet rött märke vid ögonbrynet.
Och efter ytterligare en stund är han helt sig själv igen och skrattar och kryper runt. Och resten av kvällen och idag mådde han också bra!
TACK OCH LOV!!!

Detta hände trots att vi byggt upp med en massa kuddar instoppat runt om hela sängen, så han ligger som i en liten grop. Men det hade han då alltså lyckats krypa över för att sen dratta rätt ner i golvet. Så nu blir det aldrig mer att han får sova eller vila på en vanlig säng!
Direkt när mamma kom hem så åkte vi till Jysk och köpte en resesäng, madrass, täcke, kudde och lakan som han kan ha när vi kommer hit.
Denna veckan har det blivit att vi har sovit/ska sova hemma hos mamma mellan söndag-torsdag, för att Magnus jobbar natt och behöver sova på morgonen/dagarna. Är ju svårt att smyga runt hemma med en snart 7månaders bebis. Så det blir smidigare att vara här och inte behöva tänka på det.

Imorgon är det mammagrupp igen, massage tror jag det står på schemat denna gången :)
Åh, föresten.. Vi ska köpa bil idag!
Blir en stoooor familjebil..hehe

Sitter hur skönt som helst och vagnen får plats utan problem.. blir inte trång när man ska ha barnstolen heller och massor av benplats! :D

Ok.. visst den kanske är liite väl stor, men wtf! :)

Nää, nu ska jag dra mig.. Ha det bra!


Måndag igen..

Herregud vad helgerna alltid går fort!

Gårdagen var vi iväg och letade gardiner till mamma.. Slutade med en overall till Liam och pyjamaser, halksockor m.m.. Men inga gardiner :) Hehe.
Sen var det middag hemma hos mamma. Köttkorv potatis och vitsås! Så jäkla gott.
Blev även en bit blåbärspaj med vaniljvisp till efterrätt.
Jo men visst, jag håller på och gå ner i vikt, men håller jag mig inom mina kalorier så kan jag äta sånt med :)

Vägde mig idag hos mamma.. Blir ju lite fel på sätt och vis, för min "inskrivningsvikt" var något jag bara uppskattade på ett ungefär och la till något extra kilo på sist jag vägde mig (eftersom jag inte äger en våg själv).. men sak samma, nu står det -6kg! Wohoooooo! :)
Även om jag hade vägt det jag vägde förra gången så har jag gått ner över 3kg..
Känner att detta blir väldigt krångligt att förklara då jag inte vill skriva ut min vikt. Haha.. Jaja, fattar ni så fattar ni :D
Jävligt glad är jag iaf.. är ju på rätt väg!

Nu ska jag ut med Bellabus..



Hmm..

Hoppas ni gillar min nya header och att ni inte tycker den ser alltför rörig ut :)
Tyckte bara att det var på tiden att ändra den nu, då jag inte ens hade fått Liam sist jag gjorde den andra. Hehe..
Har ju även ändrat en hel del annat också, tyckte detta passade bättre nu inför höst/vintern :)
Så nu kanske ni kommer tycka att det känns mer stämningsfullt att komma in till min blogg?! Haha.

Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och njuta dom få timmar som är kvar innan Liam vaknar!


testar enbart för att göra en ny header :)


Tjing tjong

Lördag kväll redan..
Helgerna går alltid så fort. Ikväll var nog första gången på länge som jag haft ett sug att gå ut på krogen och festa.
Men men, så blev/är inte fallet.. får bli någon annan helg :)

Idag var vi iaf iväg på 11års kalas. Emmis, Magnus systerdotter/gudbarn, var det som fyllde år.
Det går så himla fort.. tyckte inte det var längesedan hon var 5-6år! Hehe..
Men en annan åldras ju inte. Inte alls... :/

Hade föresten kanske kunnat köpt en bil idag.. Men puckot vi skulle köpt av hade även lagt ut bilen på Tradera.. Och fick inte ta bort den därifrån.. Så vi fick ju sitta och försöka buda på den där, och självklart SISTA jävla minuten så är det någon annan som lägger över oss och "vinner" den. Surt som fasen.
Så nu är vi fortfarande bil-lösa :(
Men Magnus ska iväg till gbg imorgon och kolla på en annan likadan bil, fast den är ett år nyare och gått färre mil.. Så det kanske var en mening med detta också. Återstår att se.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. så det får räcka såhär :D


Bjuder på en goding bild! :)


RSS 2.0