Dom efterlängtade bilderna från KÖPENHAMN!!

Nu som jag har lovat..kommer här lite bilder från köpenhamn :D


Erika och Madelene på tåget dit (förstaklass med egen kupé, de ni..hehe)


Jag och söta Pappsen...


Jag jätteglad på tåget..hehe


Här sitter vi kl ett på en engelsk pub och tar oss en skit god öl! Vi hade tidigare bara hunnit till hotellet
och lämnat av våra saker..för att sedan genast bege oss tillbaka in till stan!


Pappa på nästa ställe som vi var på.. hmm..insåg just att vi har typ bara tagit bilder när vi sitter och
dricker..hehe..men vi gjorde faktiskt lite annat också ;)


Madde och Erika visar sina finaste sidor! :) hehe..


Här har vi härliga ströget!


Jag dricker min första irish coffee..mmm..fasiken vad gott det var!

Efter detta drog vi till Hard rock café, köpte en grymt snygg tröjja till pappa som tack för resan. (han hade hela dagen pratat om att han ville ha en tröjja från hardrock) Åt skit god mat och fortsatte dricka mycket gott!
När vi börja bli lite segare drog vi oss tillbaka till hotellrummet med chips och "kylle kylle" öl!


varför har inte vi såhär gulliga 5,2% öl hemma i mataffären?!

Sen satt jag, Madde och pappa (erika gick och la sig) och snackade till tidigt på morgonen..kom nog inte i säng förren 5. :) Och sedan var det upp vid kl 9 igen.. Upp och käkade frukost, sedan in mot staden igen.

Vi hittade en affär utanför tivolit där man fick tillverka sin egna nallebjörn. Så vi valde ut ett "skal" (själva utsidan på björnen) som vi tyckte var gulligt, och så sa vi till butiksbiträdet som kom och hjälpte oss att börja fylla björnen, man fick välja på flera knappar, vad man ville fylla björnen med (vad du än valde så var det ju bara vanlig mjukisdjurs fyllning, men det var en liten rolig grej). Vi fyllde björnen med, Kärlek, kramar, vänskap, pussar. Sedan fick man ta ett varsit litet tyghjärta och gnugga det i handen så det blev varmt, sen var det en hel procedur som man var tvungen att göra (blandannat springa genom hela butiken, hand i hand..hahaha..fy fan vad fult!) innan man fick stoppa i hjärtanen i björnen.  
Sedan sydde hon igen den och björnen fick sig ett eget litet "hus" (en papplåda som såg ut som ett litet hus, som man hade ist för en plastpåse) och på huset stog det "I´m going home". Skit gulligt verkligen. Vi gav björnen till mamsen sen när vi kom hem! :) Kan verkligen rekomendera den! (Build-a-bear heter butiken, har även en hemsida: www.buildabear.com)

Sedan så gick vi till centralen och det var dax att dra oss på tåget hem. Sov som en stock nästan hela resan, med i-poden på hög volym.. Najs. (fast senare visade det sig att det inte var så konstigt att jag inte var superpigg, blev sjuk sen när jag kom hem) På centralen i göteborg stod Magnus och väntade på oss. Sötnosen!
Sedan var man lika fort tillbaka i verkligheten igen.. Älskar att åka iväg på weekends! Komma bort en liten stund från vardagen!

Såå...då har ni fått höra denna historien :) återkommer snart med fler bilder och historier..

Pussar och kramar
Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0