Schallo mina vakkra lejzare!

hehehe...ingen aning varför jag skulle inleda inlägget med att skriva så..men men.. :)

(Ni är nog vackra, så..det passar nog bra!)


I Lördags så var jag ju då med Tina..Tog ungefär 30-40min för oss att hitta ett fik där det fanns någon plats..verkar som hela borås hade samma idé som oss, med att gå och fika. Men tillslut hittade vi ett inklämt bord på Tant grön :)

Så vi slog oss ner och satt där och tjötade ett tag, MYCKET trevligt måste jag säga.. Sen gick vi och kikade lite i affärerna, har ju kommit SÅ mycket fint överallt nu känns det som..finns hur mkt skor som helst som jag skulle vilja ha! Ge mig pengar NUUUUUU!!
Efter en stund drog vi oss hemåt.. Hade hämtat ut min tränings-box, så jag kikade igenom dvd:erna för att se vad jag hade lagt pengarna på..hehe.. Men det verkar faktistk vara riktigt grym träning..så nu jävlar! :D

Sen skulle jag och Magnus ge oss iväg för att köpa lite Bella mat (alltså hundmat), så vi gick och lånade mammas bil.. Blev borta liiite längre än vad vi hade tänkt.
För vi köpte då maten, sen åkte vi och solade, hyrde film och sen handlade vi lite så vi kunde äte på kvällen :)
Så när vi var hemma sen igen efter 2timmar, hade mamma hunnit bli lite orolig att något hade hänt. Tänkte ju inte på att höra av mig till henne och säga att vi hade liite mer ärenden att göra än vad jag trodde, hehe..elak jag är.

Vi hyrde någon film psykologisk thriller..men jag somnade så jag kan tyvärr inte uttala mig om den var bra eller inte! :/

Söndag sov jag till typ 9..Sen var det upp och börja städa.. :)
Är väl inte det roligaste, men ett ont måste, såg helt förjävligtn ut hemma..
Upptäckte efter en stund att vi varken hade rengöringsmedel eller trasor..hrmmfh.. Men fortsatte att plocka undan och slänga skräp, så det bara var damma och dammsugningen kvar.
Efter det var jag redig och betalade räkningarna (Jaaaaaa, jag vet..det var kanske lite sent, men bättre sent än aldrig eller??!!) ;)
Blev possitivt överaskad av summan pengar vi hade kvar efter allt var betalat, så det var ju trevlig, inte lika tråkigt att betala räkningar då :)
Sen begav sig Jag, Mamma och Madde (syrran)  iväg till knalleland. Madde köpte stövlar på Skopunkten, och jag köpte en mysig kofta på gina..
Efter det så åkte jag och mamma vidare till city och storhandlade hem till mig. Var ju typ eko i kylskåp, frys och skafferi!
Men nu är det andra bullar.. Sprängfullt överallt. Gilalr nät det är så..då slipper man tänka på att man måste handla hem något..för allt finns ju redan hemma.
Så igår känndes det som att jag plockade på mig en hel del vuxenpoäng! Kännde mig super redig..

Så efter att vi (jag och magnus) plockat in alla varor så satte vi igång och fortsatte klart med städningen! Piiuuh, kämpigt men skönt att sätta sig sen i soffan med en kopp rykande chai-the och bara njuta av att allt blänker och luktar gott! (och strumporna är inte fulla med hår och smulor! hehe)

Senare på eftermiddagen så promenerade jag och magnus ner till solariet och la oss där en stund. Tog som fan! (Iaf till skillnad mot hur jag såg ut innan, blekfis) Alltid kul att se skillnad :)
Efter 8 kom mamma och madde förbi och vi kollade på beck, jag somnade som vanligt, hehe..
Sen kröp jag ner i sängen och sov som en stock..så skönt!

Återkommer senare igen..nu ska jag gå på lunch!

Puss och Kram!
Camilla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0