Måndag 2/8.

Hallå!

Jises vad längesen jag uppdaterade här.
Men så jättemkt har väl inte hänt.
Varit nere på en torsdagskväll, Liseberg, träffat kompisar, lekt med Liam, gått på stan, planerat dop, umgåts med familj och släkt.
Dagarna bara svishar förbi fast man inte gör något speciellt!

Fast måste erkänna att det har varit rätt skönt att det har regnat vissa dagar. Då känner man inte sådan press att konstant vara på topp och redo att hitta på saker!

Vi har föresten blivit erbjudna att få hyra ett hus. Ett jättemysigt hus (eller det ser iaf mysigt ut utifrån)... Men det ligger långt in i Fristad!
Vet inte hur sugen man är på att sätta sig så långt ifrån stan utan körkort! Har ju hunnit bli bortskämd med alla nära avstånd här. Typ 5-10min till stan, 10-15min till knalleland och 10-15min till mitt jobb.
Fast sammtidigt är jag SÅÅÅ trött på att bo på tredje våning utan hiss!! Allt detta släpande och dragande upp och ner för trapporna. Dödens!
Så om huset hade legat lite närmare stan så hade jag inte tvekat en sekund!
Men vi får väl se.
Håller på att kolla runt efter en lite större lägenhet på antingen första plan eller med hiss.. en liten gård hade ju inte skadat heller.
Så om någon som läser min blogg vet om någon sådan lägenhet, som också är ledig då förstås, får gärna säga till mig! Är tacksamma för alla tips! :)

Nu ska jag kolla lite på film här med syrran (Madde).. försöker hänga med i den sammtidigt som jag skriver :)

Ha det så jättebra sålänge!



Älsklingen på Liseberg! grå stuprör och en svart body.. går det bli coolare? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0